Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı reklamın kamera arkasında neler oldu?

Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı reklamın kamera arkasında neler oldu?

tarafından zk zk
Ünlü oyuncu Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz, baba-kızı canlandırdıkları Garanti Bankası reklam filmlerinin kamera arkası görüntülerinde kahkaha dolu anlar yaşandı.

Reklam filmlerinin yönetmen koltuğunda “Aile Arasında” filminin yönetmeni Ozan Açıktan oturuyor. Engin Günaydın ile Ozan Açıktan’ın daha önce Aile Arasında filmindeki birlikteliklerinin reklam filmi çekimlerine de yansıdığı görülüyor. Kamera arkası görüntülerinde, oyuncuların sinema filmindeki gibi okuma provaları yaptıkları görülüyor. Tüm ekibin setteki yüksek enerjisi ve eğlenceli dakikaları kamera arkası görüntülerine de yansıyor.

Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz'in oynadığı reklamın kamera arkasında neler oldu? 8

Engin Günaydın: Açılış filmini çekiyoruz, filmlerimizin ilki.

Dilan Çiçek Deniz ile Engin Günaydın’ın çok iyi bir ikili oldukları görülürken, Dilan Çiçek Deniz’in Engin Günaydın’ın komiklikleri karşısında zaman zaman ciddi kalmakta zorlandığı da dikkat çekiyor.

Engin Günaydın: Teknolojiye yatkın birisi değil, eski usul birisi, ondan dolayı yeni teknolojilere sıcak bakmıyor.

Engin Günaydın, sette doğaçlama hareketleriyle tüm set ekibini kahkahaya boğarken, Dilan Çiçek Deniz’le yakaladıkları uyum dikkatlerden kaçmıyor.

Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz'in oynadığı reklamın kamera arkasında neler oldu? 9

Engin Günaydın: Alaturka olmayı severim, Teknolojik anlamda güncel birisi olmama rağmen, aslında alaturka birisiyimdir.

Dilan Çiçek Deniz’in reklam filmlerinde Ugi karakteriyle olan samimiyeti karşısında, Engin Günaydın’ın kamera arkasında yapay zeka Ugi’ye taktığı isimler izleyicileri kahkahaya boğacak.