Ana sayfa Sosyal Medya Engin Hepileri’nin Yıldız Kenter’e vedası çok dramatik oldu!

Engin Hepileri’nin Yıldız Kenter’e vedası çok dramatik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.con / Detay- Engin Hepileri, Yıldız Kenter’in pazar günü vefatını 39 Basamak isimli tiyatro oyununun arasında öğrenmişti. Adeta dünyası yıkılan Hepileri, eşi Beyza Şekreci’yi arayarak hüngür hüngür ağlamıştı. Şekerci de o duygusal anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Kenter, bugün büyük bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Engin Hepileri de sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duygularını dile getirdi.

Sözün bittiği yerdi Hepileri için… Cümlelerinde ise Yıldız Kenter’e verdiği değer vardı.

İşte o paylaşım:

Söz bitti. Aşk kaldı. Hocam, ustam, yönetmenim, rol arkadaşım, turne yoldaşım, sırdaşım ve onun değimi ile arkadaşım.

15 sene boyunca öğrenciliğini, asistanlığını yaptığım, beni çok sevdiğim mesleğe layık biri yapmak için uğraşan, insanlığımı, duygularımı, zaaflarımı, gücümü bana gösteren ve oyunculuğu bir yaşam biçimi olarak görmemi sağlayan, tiyatro sanatının tüm disiplinler üzerinde bir yolculuk olduğunu bana ispatlayan sonsuz ruh.

Kent oyuncularına katılma hikayemi, sonsuz provaları, sabahlara kadar geçirilen prömiyer öncesi hazırlıkları, turne minibüslerini, bodrum provalarını, elektrik kesildiğinde perde açılsın diye enerji bakanını aramanı, kavgalarımızı, küslüklerimizi, barışmalarımızı, sarılmalarımızı, göz göze anlaşmalarımızı hiç unutmayacağım.

Rahat uyu. Işığın yolumu aydınlatan ışığımdır. #yıldızkenter

Engin Hepileri'nin Yıldız Kenter'e vedası çok dramatik oldu! 7