Ana sayfa Dizi Haberleri Engin komiser döndü, Arka Sokaklar’ın namını kurtardı! 2 Kasım reyting sonuçları

Engin komiser döndü, Arka Sokaklar’ın namını kurtardı! 2 Kasım reyting sonuçları

tarafından ker_def

2 Kasım Cuma Reyting sonuçları belli oldu.

Televizyon Gazetesi Detay

493. bölümüyle Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba tutuklanmış ve hapse atılmıştı. Dizinin eski oyuncularından Engin komiser olarak bildiğimiz İlker İnanoğlu, yeniden ekibe katıldı. Ancak bu sefer Rıza Baba’nın koltuğunda oturacak.

TOTAL REYTİNGLERİ

Diziye yapılan bu yeni aşının iyi geldiği de 2 Kasım reytinglerinde ortaya çıktı. 2 haftadır Gülperi dizisinin arkasında kalan Arka Sokaklar dizisi dün akşamkı bölümüyle total yine zirvenin sahibi oldu. 2 haftalık aranın ardından yeniden reytinglerde birinci olan Arka Sokaklar’ı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 2. sıradan takip etti.

Gülperi dizisinin 3. olduğu totalde, Aşk ve Mavi dizisi 5., İstanbullu Gelin 6., Kızım dizisi 8. ve Payitaht Abdülhamid dizisi de 14 sırada yer alıyor.

Engin komiser döndü, Arka Sokaklar'ın namını kurtardı! 2 Kasım reyting sonuçları 7

AB REYTİNGLERİ

AB grubununda İstanbullu Gelin dizisinin birinciliği bu hafta da devam etti. Fox Ana Haber yine ikinci sırada yer aldı. Payitaht Abdülhamid’in 3. olduğu AB grubunda, Gülperi 4., Kızım 5. ve Arka Sokaklar dizisi 7. ve Aşk ve mavi de 28. sırada kendisine yer buldu.