Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk için özel hayat yok, sadece Doğduğun Ev Kaderindir var!

Engin Öztürk için özel hayat yok, sadece Doğduğun Ev Kaderindir var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sonradan katılan oyunculardan birisi de Engin Öztür idi… Avukat Barış olarak dizide yer alan oyuncu, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’den sonra hikayenin ana merkezine yerleşen bir karakter ile geldi.

Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakteri ile ilişki içindeki Barış karakteri ile ekranda görmekte olduğumuz Engin Öztürk, başarılı performansıyla dizi hayranları tarafından da çok ilgi görüyor. Kısa sürede hikayeye de adapte olan ve sanki başından beri projedeymiş gibi güçlü bir uyum sergileyen Engin Öztürk, dizinin başarısı için çok çalıştıklarını söyledi.

Uçankuş TV’ye konuşan ünlü oyuncu, şu sıralarda özel hayat diye bir şeyinin olmadığını, zaten pandemi süresinde de yapılacak pek bir şey olamayacağını anlattı ve şöyle konuştu: “Çalışıyorum, full çalışıyorum. Haftanın neredeyse 5-6 günü çalışıyorum. Yoğun gidiyor ama çok güzel gidiyor.”

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dışında bir başka dizi heyecanı daha yaşamakta olan Engin Öztürk, 50 Metrekare isimli 2020 yılı içinde çekilen yapımdan bahsetti. 27 Ocak’ta Netflix’te yayınlanacak olan dizide ünlü oyuncu Aybüke Pusat ile birlikte başrolde yer almıştı. “Herkes ikinci bir şansı hak edermiş” sloganı ile gelen dizinin tanıtım çalışmalarına katıldığını belirten Engin Öztürk, bununla birlikte yoğunluğunun daha da çok artacağından bahsetti.

Ünlü oyuncu, “Netflix’te 27 Ocak’ta çıkacak olan işin hazırlıkları var, PR süreci. Bir de onlarla ilgileniyoruz” diye konuştu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dışında özel hayatının olmadığını anlatan Öztürk, “Özel hayatıma vakit ayırmıyorum, ayıramıyorum. Ayırsam ne yapacağım su şüreçte, dışarıya çıkamıyoruz. Sadece evde olduğum süreçleri dinlenerek geçiriyorum yetiyor o bana” diye konuştu.

Evde bahçe ile ilgilendiğini, ağaç diktiğini ifade eden oyuncu mevsim kötü olduğu için de her şeyi yapamadığını belirtti. Yılbaşında evde yatacağını belirten Engin Öztürk, televizyon izleyeceğini vurguladı.

Oyuncu, mesleğini çok sevdiğini ve bununla ilgilendiğini, psikolojik anlamda da oyunculuğun kendisini tatmin ettiğini sözlerine ekledi.