Ana sayfa Dizi Fragmanları Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın 50 M2 dizisi Netflix’te yayında!

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın 50 M2 dizisi Netflix’te yayında!

tarafından ker_def

Uzun süredir merakla beklenmekte olan Netflix’in 50 M2 dizisi izleyicilerle sonunda buluştu. Dizinin başrolünde Engin Öztürk ile Aybüke Pusat bulunuyor…  İki ünlü ismin güçlü performansları da yayınlanan fragmanlarda ortaya çıkmıştı.

Senaryosunu yazarımız ve genel yayın yönetmenimiz Burak Aksak’ın kaleme aldığı; yönetmenliğini yazarımız Selçuk Aydemir’le birlikte üstlendiği dizi 50M2 bugün Netflix’te yayında! Dizinin sloganı olan sözler ise şöyle: “Herkes ikinci bir şansı hak edermiş. Ben hak ediyorsam sen hayli hayli hak edersin.”

Oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Kürşat Alnıaçık, Özgür Emre Yıldırım, Yiğit Kirazcı ve Tolga Tekin’in yer aldığı 50M2 dizisinin ilginç bir hikayesi var.

Dizi, hayatını patronunun pis işlerini yaparak kazanan ve bir gölge gibi yaşayan tetikçinin, yeni vefat etmiş bir terzinin oğlu zannedildiğinde bu kimliğe bürünmeye karar vermesiyle olaylar gelişir… Karanlık bir adamın kirli işlerini yapan Gölge, geçmişine ait sır perdesini aralamaya çalışırken işler karışır ve kendini bambaşka bir kimlikle küçük bir mahallede bulur.

Toplam 8 bölümden oluşan dizinin kısa bölüm özetleri ise şöyle:

1. Bölüm

Ailesiyle ilgili sorularına yanıt arayan Gölge, kendisini yıllardır pis işlerinde çalıştıran, hayattaki tek yakını Servet’e dair karanlık bir gerçeği ortaya çıkarır.

2. Bölüm

Muhtar evini Gölge’ye açar. Gölge kendisini Servet’e karşı koruması koşuluyla Mümtaz’a bir teklifte bulunur ama işler umduğu gibi gitmez.

3. Bölüm

Gölge yurt dışına kaçmaya çalışır. Servet silahlar konusunda Mümtaz’la karşı karşıya gelir. Gölge, çocukluğuna dair çok önemli bir olayı hatırlar.

4. Bölüm

Gölge, Mesut’un mahalleye ilişkin planları konusunda Muhtar’ı uyarır. Yaşadığı aşk acısıyla sarsılan Civan, Mesut’un verdiği görevi yapıp yapmama konusunda tereddüt eder.

5. Bölüm

Mafya babası Azrail, Gölge’yi tehdit ederek kayıp bir paketi bulmaya zorlar. Özlem, Mesut’tan yardım ister. Servet suçluluk duygusuyla boğuşur.

6. Bölüm

Muhtar ve Dilara pastaneyi kaybetme noktasına gelir. Yaptıkları plan raydan çıkınca Özlem, işlediği bir suçu örtbas etmesi için Mesut’a yardımcı olur.

7. Bölüm

Civan, Servet’le görüşmeye gider ve ona bir teklif sunar. Adem’in geçmişinden biri, Yakup’un yönlendirmesiyle Gölge’nin kapısında belirir.

8. Bölüm

Yakup, Gölge’nin iddia ettiği kişi olmadığını kanıtlamanın bir yolunu bulur. Civan’ın hamlesi Mesut’u felakete sürükler. Servet, Gölge’ye sarsıcı bir gerçeği açıklar.