Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan, o hallerini görünce Hazal Kaya’ya adeta aşık oldu!

Enis Arıkan, o hallerini görünce Hazal Kaya’ya adeta aşık oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakteri ile 2021 yılında güçlü bir çıkış yaptı. Genelde komedi rolleri ile bilinen oyuncu, dram projesinde kilit bir rolde yer alarak da hayranlarını fazlasıyla şaşırttı.

14 Ocak’ta vizyona çıkacak olan Benden Ne Olur isimli sinema filminde yer alan Enis Arıkan, yakın arkadaşı Hazal Kaya’nın muhteşem performansı için önemli sözler söyledi. Filmin galasında konuşan Enis Arıkan, güçlü bir kadın hikayesinin anlatıldığı filmde Hazal Kaya’ya adeta aşık olduğunu söyledi.

İki oyuncunun dostlukları yıllar öncesine dayanıyor. Enis Arıkan aylar önce instagram hesabından Hazal Kaya ile çok eski döneme ait arşivindeki fotoğrafları paylaşarak ne kadar büyük bir dostlukları olduğunu ifade etmişti.

Enis Arıkan, o hallerini görünce Hazal Kaya'ya adeta aşık oldu! 7

Filmdeki performansıyla Hazal Kaya’ya adeta aşık olduğunu belirten Enis Arıkan, şu sözlerle arkadaşını övdü:

“Gerçekten şahane bir kadın hikayesi. Ben dün izleme fırsatı buldum, Hazal’a aşık oldum. Ben her sahnede ağladım. Ağlanacak sahneler olmadığında da ağladım, çünkü Hazal’a çok aşık oldum. Bence şahane bir performans.”

Sertab Bal karakteri ile filmde yer alan Hazal Kaya, başrolü Onur Tuna ile paylaştı. Hazal Kaya ile konuştuklarını ve neden ağladığını anlattığını söyleyen Enis Arıkan, duygularını şu sözlerle paylaştı:

“Eve gittiğimde 3 saat konuştuk ve ona neden ağladığımı anlattım. Onun yeteneğine ağladığımı anlattım. Şahane bir iş çıkardığını anlattım. Bu sıkıntılı günlerde filme giden seyircilerin kalbine dokunacağımıza inanıyorum, onları mutlu edeceğimize çok inanıyorum. İyi seyirler diliyorum.”