Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan, yakın arkadaşı Ezgi Mola’ya göbek bağı üzerinden laf attı!

Enis Arıkan, yakın arkadaşı Ezgi Mola’ya göbek bağı üzerinden laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın çok yakın arkadaş olduğunu onları tanıyanlar iyi biliyor. Sosyal medyada da birbirleri ile sürekli atışma halindeki ikili, güçlü bir dostluk bağı ile bağlı ve birbirlerine laf atmaktan da hoşlanıyor.

Enis Arıkan da Alice Müzikali’nde birlikte sahneye çıktığı İbrahim Selim’in yeni televizyon programının konuğu oldu. Ezgi Mola da bilindiği üzere Alice Müzikali’nde rol alıyor ve üç isim de yakın arkadaşlar…

Enis Arıkan programda yaptığı açıklamada annesine küçüklüğünde her şeyi evden atması nedeniyle çok kızdığını söyledi. Çocukluğuna dair anı olarak hiçbir eşyasının kalmadığını belirten oyuncu, yıllar geçip de kendi hayatını kurduğunda aynı tavrı sergilediğini ve annesi gibi kullanmadığı hiçbir şeyi evinde tutmadığını anlattı.

Enis Arıkan bu sözleri sırasında yakın dostu Ezgi Mola’ya da laf atarak şöyle konuştu: “Annem her şeyi çöpe atardı. Ne bebeklik patiğim vardır, ne oyuncağım vardır. Kirlendi diye bakardı ve her şeyi atardı. Çok yadırgardım. Herkesin oyuncakları var, çocukluktan kalma patikleri var, benim niye yok diye çok sinirlenirdim. Ama aynen anneme benzemişim. Hiçbir şeyim yok, her şeyi atıyorum.

Ezgi (Mola)’nin göbek bağı bile duruyor. Yani ‘pilav mı yapacaksın, ne yapacaksın’. Bu yaştan sonra ne olacak. Benim öyle şeylerim yok. Siz saklayın benim yerime, ben biriktirmiyorum.”