Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Enis Arıkan’dan Çeşme’deki fiyatlara isyan: Bize bedava ama…

Enis Arıkan’dan Çeşme’deki fiyatlara isyan: Bize bedava ama…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Jet Sosyete dizisiyle birlikte Alice Müzikali’nde de sahne alan Enis Arıkan, daha sonra Kanal D’de Birce Akalay ile Benimle Söyle yarışmasını sunmuştu.

Yılbaşında O Ses Türkiye’ye çıktıktan sonra gündemden düşmeyen Enis Arıkan, her gittiği yerde kendisine şarkı söyletildiğini, sesinin kötü olduğunu ve sürekli ‘Every way That I Can’ şarkısını söylediğini anlattı.

Şarkıcı Berkay’ın Harbiye Açıkhava’daki konserine giden Enis Arıkan, magazincilerle sohbetinde “Ben her yıl Berkay’a geliyorum. Sahnesini çok seviyorum. İnsan olarak da çok seviyorum. Her hafta muhakkak konuşuruz. Abim gibidir, o yüzden çok seviyorum” diye konuştu.

Enis Arıkan'dan Çeşme'deki fiyatlara isyan: Bize bedava ama... 7

“BEN NE ANLARIM TİCARETTEN!”

Yakın arkadaşı olan Oyuncu Ezgi Mola’nın Alaçatı’da açtığı mekan için kendisinin de ön hazırlıkta bulunduğunu aktaran Arıkan, ticarete atılmayı düşünüp düşünmediği ile ilgili bir soruya da “Ezgi, mekancı oldu. Çok güzel bir mekan oldu. Hep birlikte kurduk, heyecanla açılmasını bekledik. Sonra 3 hafta boyunca orayı izledik, yavaş yavaş dolmasını izledik çok heyecanlandık. Ben ne anlarım ticaretten. 2 ile 2’yi toplayamıyorum. Benden olmaz” diye konuştu.

ALAÇATI’DA EŞİMİZ DOSTUMUZDAN BİZE BEDAVA AMA FİYATLAR FENA!

Son dönemde pek çok ünlü ismin de dillendirdiği Çeşme Alaçatı’daki fiyatların pahalılığı ile ilgili de konuşan Enis Arıkan, “Çok şükür bize bedava. Bütün her yer arkadaşımız, ikram ediyorlar falan ama millet oralarda nasıl geçiniyor, nasıl tatil yapıyor bilmiyorum. Ne yazık ki çok pahalı. Bu hayat zorluğunda tatil yapmak çok zor tabii ki” dedi.

Bu arada Enis Arıkan, Alice Müzikali’nin de Eylül’ün ilk günlerinde başlayacağını belirterek bir kaç yıl daha sahnelenmesinin planlandığını anlattı. Arıkan, geçtiğimiz sezon için de “Benim için güzel bir seneydi. Mutluydum, Alice de çok keyifliydi. Öyle devam ediyor” ifadesini kullandı.

Uçankuş’ta yayınlanan röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…