Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’ın travesti olduğu projede, ayak işini Güven Murat Akpınar yaptı!

Enis Arıkan’ın travesti olduğu projede, ayak işini Güven Murat Akpınar yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağlar Çorumlu ile partner olmak Güven Murat Akpınar’ın başına gelen en güzel şeylerden biri! Gain platformunda yayınlanan Ayak İşler isimli dizinin ilk sezonu beğeni toplamış ve herkes ikinci sezonu merakla beklemeye başlamıştı. İkinci sezon da ortaya çıktı ve Çağlar Çorumlu ile Güven Murat Akpınar hayranları büyük bir mutluluk yaşadı.

İki ünlü oyuncu da Dayı Şov programına katılarak dikkat çekici açıklamalar yaptı… . Çağlar Çorumlu’nun dizideki Evren karakterini canlandırması stüdyoyu kahkahaya boğdu. Çorumlu Ayak İşleri’nin İzmir’de çekilen ikinci sezonu için “İlk sezona göre biraz daha sertti. Hem aksiyon anlamında sertti hem hava çok sertti” yorumunu yaptı.

Enis Arıkan'ın travesti olduğu projede, ayak işini Güven Murat Akpınar yaptı! 8

Çağlar Çorumlu ile bir projede yer almanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Güven Murat Akpınar, rol arkadaşını şu sözlerle övdü: “Çağlar abiyle oynayınca, oyunculuğu sevme sebebimi anlıyorum. İş gibi bakmıyorum, başıma gelmiş güzel bir şey gibi bakıyorum.”

İki ünlü ismin yer aldığı dizinin ismi Ayak İşleri… Peki bu ikili hayatta hiç ayak işi yaptı mı? Çağlar Çorumlu bir anısını şöyle anlattı: “Bir gün bir açılış vardı. Eve geldim. Oğlum Ali Emre yeni doğmuştu. Annesi ve anneannesi onu yıkamışlar. Davette çok güzel ağırlanmışım, kendimi bir şey zannederek eve gelmişim. Eşim, ‘Aşkım şu yerleri bir siliver’ dedi. Bildiğin yerleri sildim”

Enis Arıkan'ın travesti olduğu projede, ayak işini Güven Murat Akpınar yaptı! 9

Güven Murat Akpınar ise bu soruya Kartal Sanat Tiyatrosu’nda inşaata tuğla taşıdığını belirterek yanıt verdi ve bir de Enis Arıkan anısını anlattı.

Enis Arıkan ile birlikte Garaj isimli oyunda burlukti rol alan Güven Murat Akpınar, “Hayatımda yaptığım en büyük ayak işi her oyundan önce Enis’e masaj yapmaktı” diye konuştu.

Bu oyunda Enis Arıkan, bir travestiyi canlandırmıştı.