Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ile Ebru Özkan’dan çok konuşulacak yeni dizi Hakim geliyor!

Erdal Beşikçioğlu ile Ebru Özkan’dan çok konuşulacak yeni dizi Hakim geliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon final yapan Hekimoğlu dizisinde ‘İpek’ karakterini canlandıran Ebru Özkan ile en son Star TV’nin Kağıt Ev dizisinde Nur Fettahoğlu ile birlikte rol alan Erdal Beşikçioğlu aynı projede buluşuyor.

İki ünlü oyuncu, Your Honor adlı diziden uyarlanacak ve ülkemizde Hakim adıyla yayınlanacak dizide baş rolde buluşuyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan hakimin, oğlunun bir suça karışmasının ardından oğlunu koruyabilmek için kendisini soktuğu zor durumu konu alan Your Honor uyarlaması Hakim’in hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Senaryosunun Yılmaz Şahin’in yazacağı Limon Film imzalı uyarlama dizinin ATV’de yayınlanacağı konuşuluyor.

Erdal Beşikçioğlu ile Ebru Özkan'dan çok konuşulacak yeni dizi Hakim geliyor! 7

Başarılı oyuncu Ebru Özkan (Saban) son olarak, Umur Turagay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Pınar Bulut’un senaryosunu kaleme aldığı, fantastik öğeler barındıran Şahmaran dizisinde rol aldı. Şahmaran, konusu ve oyuncu kadrosu ile gelecek sezonun en iddialı dijital dizileri arasında yer alıyor.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu da ‘Acıların kadını’ olarak bilinen şarkıcı Bergen’in hayatının anlatıldığı Bergen filmlerinin çekimlerini yeni bitirdi. Ünlü oyuncu, filmde önce Bergen’in yüzüne kezzap atan sonra da şarkıcıyı öldüren ‘Halis Serbest’ karakterine hayat veriyor.

Proje seçimi konusunda çok titiz davranan iki ünlü oyuncunun yeni projesi Hakim hayranları tarafından merakla bekleniyor.