Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan’ın Hakim dizisi için geri sayım başladı!

Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan’ın Hakim dizisi için geri sayım başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin iddialı projesi Hakim için heyecan dorukta! ABD’nin çok konuşulan ve tartışılan dizilerinden birisi olan Your Honor’dan uyarlama olan Hakim dizisi, ekrandaki hukuk içerikli diziler arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Dizinin başrollerinin ortaya çıkmasının ardından, izleyici için merak da arttı. Rol aldığı her projede konuşulan Erdal Beşikçioğlu gibi iddialı ve güçlü bir oyuncunun yanı sıra yine etkileyici performansı ile beğeni toplayan Ebru Özkan, dizinin başrollerinde.

Erdal Beşikçioğlu, ekrandaki son iki dizisi Çocukluk ve Kağıt Ev dizileri uzun sürmemişti. Hayranlarının yeni bir proje ile ekrana dönmesini merakla bekledikleri Beşikçioğlu, dizide yine çok konuşulacak bir karaktere hayat verecek.

Usta oyuncu, Your Honor dizisinde Bryan Cranston’ın canlandırdığı Michael Desiato karakterine hayat verecek. Dizinin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu.  Son gelen haberle birlikte ekrana gelme tarihinin de hızlandığı anlaşılıyor. Hakim dizisi için önümüzdeki hafta çekimlere başlanacağı gündeme geldi. Dizinin Mart sonu-Nisan başı ekranda olması bekleniyor.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’in sete çıkış günü belli oldu! 1

Bu arada dizinin kadrosunda, son dönemin dikkat çeken iki genç oyuncusu da yer alıyor. Gülperi dizisiyle büyük dikkat çeken ve Çukur dizisindeki rolüyle de iyi bir çıkış yakalayan Burak Dakak da kadroda. Ayrıca, Çukur’un bir başka oyuncusu İlayda Alişan da Hakim dizisinde rol alacak. Alişan ayrıca Masumiyet dizisiyle de çok konuşulmuştu.

ABD’de 2020 yılında yayınlanan dizi, 10 bölümlük mini bir dizi olarak çekilmişti. Dizide, çok tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatılmakta. Yerli uyarlamada senaryoyu Yılmaz Şahin yazıyor.