Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu, yeni dizisinde de Kağıt Ev’deki gibi çocuğunu koruyacak!

Erdal Beşikçioğlu, yeni dizisinde de Kağıt Ev’deki gibi çocuğunu koruyacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinema ve dizi dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan Erdal Beşikçioğlu, bir kez daha çok etkileyici bir hikayeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. En son rol aldığı Kağıt Ev dizisinde suç işleyen kızını koruyan bir babayı canlandıran Beşikçioğlu, ATV’de yayınlanacak yeni dizisi Hakim’de de aynı görevi üstlenecek.

Uzun yıllardır tiyatro sahnelerinde yer almasına rağmen Behzat Ç. dizisi sayesinde tüm Türkiye’nin tanıdığı ve sevdiği Erdal Beşikçioğlu, her rolünde canlandırdığı farklı karakterlerdeki performansıyla isminde söz ettirmeyi başarıyor.

Beşikçioğlu kimi gecesi gündüzü olmayan serkeş bir polisi, kimi zaman bir bürokratı kimi zaman da kimsesiz çocukları koruyup kollayan şefkatli bir adamı canlandırdı. Beşikçioğlu, en son rol aldığı Kağıt Ev dizisinde de cinayet işleyen psikopat kızını koruyan bir babaya hayat verdi.

Erdal Beşikçioğlu, yeni dizisinde de Kağıt Ev’deki gibi çocuğunu koruyacak! 69

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü Nur Fettahoğlu ile paylaştığı Kağıt Ev dizisi etkileyiciyi hikayesi ve güçlü oyunculuk performansına rağmen çok kısa sürmüştü. Reyting sınavından başarıyla çıkamayan dizi sekizinci bölümünde final yapmıştı.

Son dizisinde kızının suçunu örtmeye çalışarak onu koruyan bir babayı canlandıran Beşikçioğlu yeni dizisi Hakim’de de aynı şeyi yapacak. Ancak bu kez son derece tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren oğlunu koruyan bir babayı canlandıracak.

ABD’de yayınlandığı dönem çok büyük ses getiren ve başrolünde yer alan çok başarılı oyuncu Bryan Cranston’ın performansıyla dikkat çeken dizide ana karakteri canlandırması için seçilen Erdal Beşikçioğlu’nun bu rol için en uygun isim olduğu belirtiliyor. Bu rol için daha önce Haluk Bilginer ve Oktay Kaynarca’nın adı geçmiş ancak iddialar doğru çıkmamıştı.