Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu’nun başrolündeki Hakim dizisinde bomba gibi bir kadro oluşturuldu!

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolündeki Hakim dizisinde bomba gibi bir kadro oluşturuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında çekimlerine başlanan Hakim isimli yeni dizinin yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor… Your Honor isimli ABD dizisinden uyarlanan Hakim, çok etkili bir hikayeye sahip…

Yıllarca adalet duygusu ile kararlar alan bir hakimin, oğlu suça karışınca yaşadığı ikilem ekrana gelecek. Adalet duygusu ile vicdanı arasında kalacak olan hakim Ömer karakterinde Erdal Beşikçioğlu’nun izleyeceksiniz.

Diziye son dönemde çok iddialı isimler katıldı. Bu yılın en ilgi çekici yapımlarının başında gelen Hakim’de kimin hangi karakteri canlandıracağı konusunda da detaylar ortaya çıktı.

Yurdaer Okur’un Azem olarak bulunacağı dizide, Uğur Yücel ise Cevdet karakterini canlandıracak. Kadın başrollerden Ebru Özkan’ı Yasemin olarak izleyeceksiniz. Hasibe Eren ise mafya lideri Gülbahar karakterinde yer alacak.

Genç oyuncuların buluşması da ilginç olacak. Eslem Akar ile Fatih Berk Şahin işbirliğinin nasıl bir sonuç vereceği merakla bekleniyor… Deniz ve Ozan karakterleri yeni dizi çifti olarak sosyal medyada dizi hayranları tarafından öne çıkartılabilir. Ayrıca Gülsen Tuncer’in de Semra karakteri ile dizide yer alması netleşti.

Hakim dizisini heyecanla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi var. Your Honor’un uyarlaması olarak Hakim, bakalım beklentileri karşılayabilecek mi?

Çekimleri başlayan dizinin ilk fragmanı ise geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. İşte Erdal Beşikçioğlu hayranlarını heyecanlandıran o fragman: