Ana sayfa Sosyal Medya Erdal Beşikçioğlu, Hamlet dizisiyle Avrupalı rakiplerine meydan okudu!

Erdal Beşikçioğlu, Hamlet dizisiyle Avrupalı rakiplerine meydan okudu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital yayın platformu Gain TV için çekilen ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı Hamlet dizisi daha yayınlanmadan uluslar arası bir başarı elde etti. Hamlet, Avrupa’nın en büyük festivali Series Mania’da yarışacak sekiz filmden biri olacak.

Kaan Müjdeci’nin yönetmenliğini üstlendiği Hamlet dizisi ekim ayında Gain TV’de yayınlanacak. Elit İşçan ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli etkileyici isimlerden oluşuyor.

Erdal Beşikçioğlu, Hamlet dizisiyle Avrupalı rakiplerine meydan okudu! 8

Hamlet isimli dizide Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay ve Mustafa Alabora gibi usta oyuncular yer alıyor.

Ünlü İngiliz yazar Sheakspeare’in aynı adı eserinden uyarlanan dizi Avrupa’nın en büyük festivallerinden biri olan Series Mania’da yarışacak. Hamlet, uluslararası dizi festivali olan Series Mania’da yedi rakiple yarışacak. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu bu büyük gururu Twitter’da yaptığı paylaşımla duyurdu. Beşikçioğlu paylaşımına “Avrupa’nın en büyük festivali olan “Series Mania” da 8 diziden biri olarak yarışmak büyük keyif. Traştan sonra aftershave etkisi gibi. Alır geliriz” diyerek rakiplerine meydan okudu.

Erdal Beşikçioğlu, Hamlet dizisiyle Avrupalı rakiplerine meydan okudu! 9
Dünya çapında iddialı yapımların yarıştığı Series Mania’ya Türkiye’den seçilen ilk proje olan Hamlet, Uluslararası Yarışma bölümünde İtalya, İzlanda, Norveç, Almanya, Fransa, İsrail ve Danimarka’dan HBO Max, ARTE, ZDF gibi dünya lideri yayıncıların dizileriyle rekabet edecek. 2011’den bu yana Avrupa’da sadece dizilere odaklanan en büyük etkinlik haline gelen festival, TV endüstrisinin profesyonellerini bir araya getiriyor.

Hamlet dizisi, yaşanmış bir hikâyeden yola çıkarak Büyükada’daki fayton krallığı üzerinden hayatın ve Türkiye’nin inanılmaz görünen, absürt ve çarpıcı gerçeklerine ışık tutacak. İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir.