Ana sayfa Sosyal Medya Eren Vurdem’in oyunculuk kariyerinin tek kelimelik özeti, aksiyon!

Eren Vurdem’in oyunculuk kariyerinin tek kelimelik özeti, aksiyon!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eren Vurdem, bugüne kadar hep aksiyon dolu rollerle izleyicilerin karşısında yer aldı ve son dönemde de bu tercihini Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisiyle sürdürüyor. Salı akşamları yayınlanan ve güçlü bir izleyici desteğine sahip olan dizide Eren Vurdem’i Azamet isimli karakterde izliyoruz.

1988 yılında Konya’da dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılında başladığı kariyerinde birbirine benzer rollerle gündem oldu. Arka Sokaklar dizisinde Osman karakteriyle aksiyonun içinde yer alan Eren Vurdem, Söz isimli asker dizisinde de 3 sezon boyunca yine bol aksiyonlu sahnelerde rol almıştı.

Kuruluş Osman dizisinde Konur Alp olarak da yine aksiyon dolu anlarla izleyicilerin karşısına çıkan Eren Vurdem’in son dönemde farklı denilebilecek işlerinden birisi Sadakatsiz dizisindeki Mert karakteriydi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin birçok diziden farklı olduğunu, izleyici de farklı bir tat bırakacağını anlatan Eren Vurdem, yine aksiyonun ortasına düştü.

Oyuncu, dizinin farkını şu sözlerle anlattı: “Aynı, tek düze giden işlerden çok sıkıldık. Bu daha farklı bir iş. Seyirciye çok başka bir tat veriyor, çok başka bir haz verecek. Buna da inanıyorum. Dizi kendisine bağlayacak, çünkü diğerlerinden çok farklı. Çok başka bir şey.”

Eren Vurdem'in oyunculuk kariyerinin tek kelimelik özeti, aksiyon! 7

Diziye çok inandığını ve rolünden memnun olduğunu bu sözleri ile ortaya koyan oyuncu, aksiyonu da çok seviyorum. Eren Vurdem, “Aksiyonu sevdiğim için de gene buradayım. Azamet, aksiyon kısmının en yükseğinde. Güzel koreografiler göreceksiniz. Çok güzel silah oyunları göreceksiniz. Çok güzel aksiyon sahneleri ilerleyen bölümlerde sizi bekliyor, çok güzel olacak” açıklamasında bulundu.