Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Kolçak Köstendil bu sahneleri nasıl çekti?

Erkan Kolçak Köstendil bu sahneleri nasıl çekti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisinin 3 .sezondaki 26. bölümü, 20 Nisan Pazartesi akşamı Show TV’de yayınlandı. İzleyiciler oyuncuların kendi başlarına çektikleri görüntülerin birleştirilmesi ile bu bölümün hazırlandığını biliyordu. Ancak akıllardaki soru Erkan Kolçak Köstendil’in Vartolu’nun sahnelerini nasıl çektiği oldu?

Çukur dizisi hayranları, oyuncuların kendi imkanları ile çektikleri belirtilen sahnelerde en çok da Vartolu’nun hapisteki sahnelerinin nasıl çekildiği konusunda fikirler ortaya attı.

Erkan Kolçak Köstendil bu sahneleri nasıl çekti? 9

Hafta içinde Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak’ın birlikte mini dizi çektiği haberleri gelmişti. Onlara Ertan Saban ve Alper Baytekin’in de katıldığı fotoğraflara yansımıştı.

Erkan Kolçak Köstendil bu sahneleri nasıl çekti? 10

Çukur hayranları, Erkan Kolçak Köstendil’in sahnelerinin çekimlerinde bu arkadaşlarının payı var mıydı, bunu sorguladı. Köstendil ve Şakrak mini bir dizi çalışması yapıyor. Cansu Tosun ve Ceyda Düvenci’nin de katıldığı bu süreç nasıl sonuçlanacak hayranları heyecanla bekliyor.

Erkan Kolçak Köstendil bu sahneleri nasıl çekti? 11

“Lütfen evde çekmeyin, biz bekleriz” diye mesaj bırakan Çukur hayranları, gerçeklik noktasında ikna olmadıklarını ve bu bölümü yokmuş gibi farz ettiklerini de belirtiyorlar.