Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Kolçak Köstendil’in en az Çukur kadar önemli projesinden haberiniz var mı?

Erkan Kolçak Köstendil’in en az Çukur kadar önemli projesinden haberiniz var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, instagram hesabından 12 Numaralı Adam isimli oyunu hakkında bir video paylaştı.

1 yıl içerisinde 4 kıtada, 11 ülkede, 32 şehirde sahnelenen oyunu ile toplamda 18 bin seyircinin karşısına çıktığını anlatan videoda ayrıca 12 Numara oyununun önümüzdeki günlerde Türkiye’nin farklı illerinde hayranlarla buluşacağı belirtildi.

Erkan Kolçak Köstendil’in 90 dakikalık tek kişilik gösterisi 24 Ağustos – 26 Eylül tarihleri arasında 12 şehirde sahnelenecek.

Gösterinin aynı zamanda yazarı da olan ünlü oyuncu, yıllarını aynı takımda geçirmiş bir kaleci karakterini anlatıyor.

İşte tanıtım videosu:

 

12 Numaralı Adam Konusu:

Bir kaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalmış ve yıllar boyunca tekrar kaleye geçeceği günü beklemiştir…. Kader onu kalesine belki de hiç top gelmeyecek bir maçta tekrar kaleye geçirir..

Bu 90 dakika onun ; geçmişini , yaşadıklarını , seçimlerini ve hayatı , seyirciyle beraber sorguladığı bir 90 dakikaya dönüşecektir…. Kaleci Erkan Kolçak Köstendil’den kalede kalmak , aile olmak , yalnız kalmak , çizgilerin dışına çıkmak üzerine; seyircinin taraftara dönüştüğü bir oyun.

12 Numaralı Adam, 24 Ağustos – 26 Eylül arasında aşağıdaki illerde hayranları ile buluşacak.

Bursa , Balıkesir , İzmir , Aydın , Denizli , Antalya , Mersin , Adana , Gaziantep , Ankara , Konya , İstanbul…

12 Numaralı Adam Türkiye’de