Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, Adını Sen Koy ile ilgili ortak bir mesaj yayınladılar!

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, Adını Sen Koy ile ilgili ortak bir mesaj yayınladılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1 ekranlarından geçtiğimiz sezon Star TV’ye geçen ve gündüz kuşağında yayınlanan Adını Sen Koy dizisinin iki başrol oyuncusunun aynı anda diziden ayrılması, izleyenleri çok şaşırttı.

Dizide Zehra ve Ömer karakterlerini oynayan Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, bir süredir beraberliklerini de saklamamaya başlamıştı. İkilinin, yaz arası verilen dizinin yeni sezonunda olmayacakları haberi, diziyi izleyenleri üzdü.

Önce Hazal Subaşı’nın ayrılık kararı verdiği, sonrasında Erkan Meriç’in anlaşma şartlarını kabul etmediği ve ayrılmak istediği konuşuldu. Aynı anda iki başrol oyuncusunun diziden ayrılması ise ilginç bir durum oluşturdu ekranda.

İkili daha sonra sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili bir açıklama ve veda mektubu yayınladılar.

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, Adını Sen Koy ile ilgili ortak bir mesaj yayınladılar! 8

İşte, Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in veda mesajı:

“Herkese merhaba. İki yıl boyunca içinde yer almaktan mutluluk duyduğumuz ve çok sahiplenerek yer aldığımız ‘Adını Sen Koy’ yolculuğumuz üzülerek son bulmuştur.

Etik olarak bizlerin belli bir aşamada açıklama yapması uygun olmadığından şu an yaşadığınız üzüntü ve hayal kırıklığını anlıyor sizlerin de anlayışını bekliyoruz.

‘Adını Sen Koy’ bize çok şey kattı ve özel bir proje oldu.Bu süreçte birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz tüm oyuncu arkadaşlarımıza,teknik ekibe ve yapıma teşekkür ediyoruz. Desteğini bizlerden esirgemeyen, her zaman yanımızda olduklarını hissettiğimiz siz sevgili izleyicilerimize sonsuz teşekkürler.

Sizlere veda etmiyoruz başka projelerde görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın. Saygı ve sevgilerimizle.

Erkan Meriç Hazal Subaşı”

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, Adını Sen Koy ile ilgili ortak bir mesaj yayınladılar! 9

ADINI SEN KOY’DA YAŞANANLAR İÇ YÜZÜ VİDEO ANALİZİMİZDE: