Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç ve Hazal Subaşı yeniden aynı dizide buluşacaktı ancak olmadı!

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı yeniden aynı dizide buluşacaktı ancak olmadı!

tarafından zk zk
Adını Sen Koy dizisindeki Ömer ve Zehra karakterleriyle çok sevilen Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, diziden ayrıldıktan sonra yeni sezonda başka dizilerden teklifler aldılar.

Geçtiğimiz günlerde Hazal Subaşı’nın Hayat Işığım dizisinde oynayacağı öğrenilmişti.

Aslında aynı diziden Erkan Meriç’e de teklif gitmiş ancak kabul etmemiş.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde ayrıntıları yazdı:

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı yeniden aynı dizide buluşacaktı ancak olmadı! 7

“Aynı dizide olamadılar!

Çoktandır hayranlarının yanıt beklediği soru şuydu; “Adını Sen Koy” dizisinden ayrılan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç hangi projeden el sallayacaktı sevenlerine?

Yanıt önceki gün atılan imzayla netleşti. Hazal Subaşı Kanal D’nin yeni dizisi “Hayat Işığım”da Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç’le birlikte başrol üstlenecek… Dizi entrikalı aşk hikayelerinin zirve kalemi Melis Civelek tarafından senaryoya dökülmüş. Bir hayli de akıcı konusu var. Bunlar bilinenler… İşin ilginç kısmı saydığımız iki ismi aynı projede görmek isteyen hayranların mutlu sona teğet geçmesi. Erkan’a da aynı dizi için teklif gitmiş. Ama karakteri çok sert bulan genç oyuncu müsaade istemiş yapımcılardan. İkilinin aynı dizide olma ihtimali ortadan kalkmış… “Peki, Erkan Meriç nereden el sallayacak?” diyenler olduğunu biliyorum. Onlara da yanıtım var. Erkan, sezona iddialı girmeyi planlayan iki ayrı iş için imza aşamasında. Bir tercih yapacak ve tercihi yine ilk kez bu köşede olacak!”