Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Meriç’in Yazgı dizisindeki partneri Yağmur Öztürk ne kadar da şanslı!

Erkan Meriç’in Yazgı dizisindeki partneri Yağmur Öztürk ne kadar da şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında 3 Ekim pazartesi günü saat 13.30’da ilk bölümü yayınlanacak olan Yazgı isimli duygusal günlük dizi başrolde Erkan Meriç’in yer alması nedeniyle çok dikkat çeken bir yapım oldu. Adını Sen Koy isimli günlük dizide parlayan Erkan Meriç, o dizideki partneri Hazal Subaşı kadar aktif olmasa da son dönemde dizilerde yeniden yer alması ile hayranlarının memnun etti.

2012 yılında setlere adımını atan ve Beyaz Karanfil isimli dizi ile dikkat çeken Erkan Meriç, Ömer karakterini canlandırdığı Adını Sen Koy isimli günlük diziyle patlama yapmıştı. Geniş bir hayran kitlesi kazanmasının yanı sıra, partneri Hazal Subaşı ile birlikte de en başarılı dizi çiftlerinden birisi olması Erkan Meriç’in çok konuşulmasını sağladı

Ardından 4 yıla yakın bir süre dizilerde yer almayan Erkan Meriç, Savaşçı isimli yapımda Bektaş karakterini canlandırarak yeniden ekranlara 2021 yılında dönüş yaptı. Sonrasında ise Gülümse Kaderine isimli dizideki psikopat Fırat karakteri ile ilgi çeken oyuncu, kısa süren bu diziden sonra ise yeniden günlük dizilere dönme kararı aldı.

Erkan Meriç'in Yazgı dizisindeki partneri Yağmur Öztürk ne kadar da şanslı! 8

Yazgı isimli tv8 dizisinin etkileyici bir aşk hikayesi üzerine kurulması, hafta içi her gün yayınlanan günlük bir dizi olması ve yayınlanan fragmanlardaki saf duygular, iki başrol oyuncusunun fazlasıyla gündeme gelmesini sağladı.

3 Ekim’de başlayacak olan Yazgı dizisi sadece ülkemizde değil, yurt dışındaki Erkan Meriç hayranları tarafından da büyük bir heyecanla bekleniyor. Hazal Subaşı ile Adını Sen Koy dizisinde çok başarılı bir partnerlik süreci geçiren Erkan Meriç’e yeni dizisinde Yağmur Öztürk eşlik edecek.

Yağmur Öztürk henüz kariyerinin başlarında olan bir genç oyuncu ve Sevdi Seni Bir Kere isimli diziyle setlere 2019 yılında adım attı. Ardından Acemi Anneler isimli günlük dizideki Ceren karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, sonrasında ise Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinde Sevda karakterini canlandırdı.

Erkan Meriç'in Yazgı dizisindeki partneri Yağmur Öztürk ne kadar da şanslı! 9

Yağmur Öztürk, Erkan Meriç ile Yazgı dizisinin başrolünde yer aldığı ortaya çıktığından bu yana en çok merak edilen genç kadın oyunculardan birisi oldu.

Sosyal medyada Erkan Meriç hayranları hem yeni diziyi hem de yeni partnerini konuşuyor ve Yazgı dizisi de bu nedenle büyük ilgi görüyor.

Sosyal medyadaki bu etkileşim başarısının dizinin reytinglerine ne kadar yansıyacağını bilemiyoruz ama Erkan Meriç’in yurt dışındaki hayranlarının heyecanlı paylaşımları Yazgı dizisinin etki alanının yurt dışına yayıldığını da gösteriyor.

Yağmur Öztürk adına ise Erkan Meriç ile partner olmak hem sosyal medyada öne çıkmak hem de yurt dışındaki dizi hayranları tarafından dikkat çekmesi noktasında çok faydalı oldu. Yağmur Öztürk için hem Yazgı dizisi hem de partneri Erkan Meriç, önemli bir kariyer şansı olarak gözüküyor.