Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya izleyiciyi yine canevinden vuruyor!..

Erkan Petekkaya izleyiciyi yine canevinden vuruyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de çarşamba akşamları yayınlanan O Kız dizisi, başrollerinde yer alan Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın oyunculuklarıyla ekranlara damga vuruyor.

Dizide iki usta oyuncuya Dilin Döğer ve Cengiz Orhonlu eşlik ediyor. Tecrübeli senarist Sırma Yanık’ın özgün hikayesi olan O Kız’da Erkan Petekkaya, 5 yaşındaki çocuk zekasına sahip  45 yaşındaki bir adama hayat veriyor.

Ünlü oyuncunun dizi izleyicisinden aldığı yorumlar, bu zorlu rolün altından başarıyla kalktığını gösteriyor. Erkan Petekkaya’nın ‘Kadir’ karakterindeki başarısı hayranlarından övgü dolu yorumlar almaya devam ediyor.

Dizinin 5 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünün fragmanını sosyal medya hesabında paylaşan Erkan Petekkaya hayranlarından yine dikkat çekici yorumlar aldı.

Oyuncunun paylaşımının altına takipçileri tarafından, “Yine canevimizi vuruyorsunuz. Sanatınızın karşısında saygıyla eğiliyorum.”, Muhteşem oyunculuk, çarşamba gününü dört gözle bekliyorum. ve “Nasıl bir oyunculuktur helal olsun.” şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, farklı hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla ön plana çıkan O Kız’ın her yeni bölümü merakla bekleniyor.