Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya karizması, Dilin Döğer güzelliğiyle konuşulacak! İşte o fotoğraf!

Erkan Petekkaya karizması, Dilin Döğer güzelliğiyle konuşulacak! İşte o fotoğraf!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız dizisinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğullerı ve Dilin Döğer başrolde yer alıyor.

O Kız dizisinde Erkan Petekkaya, engelli bir adam olan ‘Kadir’ karakterindeki performansıyla övgü dolu yorumlar alıyor.  Dizide Petekkaya’nın kızı ‘Zeynep’e hayat veren Dilin Döğer’de kısa sürede izleyicinin ilgisini çekti.

O Kız’da baba kızı canlandıran iki oyuncu oldukça iyi anlaştı. Zaman zaman sosyal medyada setten birlikte fotoğraflarını paylaşan ikili bir çekim için bir araya geldi.

Erkan Petekkaya çekimden anları instagram hesabında yayınladı. Fotoğrafları gören dizinin fanları, Erkan Petekkaya’nın karizması ve Dilin Döğer’in güzelliği karşısında mest oldu.

Erkan Petekkaya karizması, Dilin Döğer güzelliğiyle konuşulacak! İşte o fotoğraf! 7

Dizide Kadir rolüyle, 5 yaşındaki bir çocuk zekasına sahip 45 yaşındaki bir adama hayat veren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya yaptığı bir açıklamada, diziden teklif gelince düşündüğünü ve mesleki anlamda kendisine katacaklarına bakarak kabul ettiğini söylemişti. Petekkaya’da hayranları da ortaya çıkan sonuçtan son derece memnun.

Soluksuz izlenen bölümleri ile O Kız dizisi ekran yolculuğuna devam ederken, hikaye gücünün ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.  Dizide dikkat çeken Sezin Akbaşoğulları, ‘Sitare’ karakteri ile yine yeteneklerini sergiliyor. Dilin Döğer ise ‘Zeynep’ karakterine bir hayli yakıştırıldı.