Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda hayranlarını mest etmeye geliyor!

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda hayranlarını mest etmeye geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor.

Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu dizide uzun süredir bulunmakta olan Erkan Petakkaya, yine etkileyici performansı ile Cuma akşamı izleyicilere farklı duygular yaşatacak. Mafyatik bir karakter olan Sadi’ye hayat veren Petekkaya, kısa süreliğine geldiği dizide en uzun süre kalan isimler arasında yer alıyor.

Erkan Petekkaya’nın etkileyici bölümlerinden bir fragman yayınlandı. Kırmızı Oda hayranları, Sadi’nin yaşadığı büyük dramlardan yenilerini Kırımızı Oda’nın 21 Mayıs Cumagünü tv8 ekranında yayınlanacak 38. bölümünde izleyecek.

Yeni bölümde Miço Mehmet, Delikanlı Sadi ile karşı karşıya geliyor. Çocukken birbirlerine kol kanat geren adeta ağabey kardeş gibi yaşayan Miço ve Sadi, büyüdüklerinde çok farklı iki karakter olarak karşılaşacak. Vahit, Şehrazat ve Zafer üçgeninde işler karışmaya başlıyor. Bu durum karşısında Doktor Hanım ne yapacak?.

Reytinglerde tüm kişilerde Arka Sokaklar ile kapışan, ancak AB ve ABC1 gruplarında ise büyük başarılar elde ederek birincilikleri bırakmayan dizinin 38. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.