Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Melisa Aslı Pamuk, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar ünlü diziden ayrıldı!

Erkan Petekkaya, Melisa Aslı Pamuk, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar ünlü diziden ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında bu sezona damga vuran dizilerden olan Kırmızı Oda, sezona en geç veda eden yapımlarından birisiydi… Dün akşam yayınlanan 42. bölümü ile birlikte sezon finali yapan Kırmızı Oda dizisinde başrolde yer alan Binnur Kaya dışında bazı sabit oyuncular vardı. Ancak hikaye daha çok konuk ünlü isimler üzerinden yürüdü.

Dizinin hikayesinde birçok isim yer aldı. En son Erkan Petekkaya, Melisa Aslı Pamuk, Esra Ronabar ve Yiğit Özşener hikayenin sürükleyici isimleri olmuştu. Sadi karakterinde Petekkaya, 21 bölüm boyunca yer aldığı yapıma 42. bölüm ile birlikte veda etti.

Melisa Aslı Pamuk hem güzelliği hem de başarılı performansı ile Mitra karakterinde iz bıraktı… Oyuncu, dün akşam itibari ile bir hikayeye daha veda etmiş oldu…

Kırmızı Oda dizisindeki vedalara iki isim daha katıldı. Yiğit Özşener’in canlandırdığı Zafer ile Esra Ronabar’ın hayat verdiği Nihal karakterleri de diziden ayrılanlar arasındaydı.

4 ünlü oyuncunun son haftalarda diziyi yükselten isimler olmasının yanı sıra canlandırdıkları karakterlerin duygusal yönleri de izleyicileri fazlasıyla etkiledi…

Kırmızı Oda dizisinin sezon finali ile birlikte tek tek karakterlerin hikayeleri sonlandırıldı ve ikinci sezon öncesinde güçlü bir birinci sezon performansı sergilendi.

Binnur Kaya her zamanki gibi çok başarılı bir işe imzasını atarak dizinin başrolüne çok yakıştı… Doktor hanım karakteriyle artık zihinlere de yazılan oyuncu, birçok ünlü arkadaşını da sette ağırladı.

Gülçin Kültün Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan’ın da daimi oyuncu olarak yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin sezon finaline izleyiciler de yoğun bir ilgi gösterdi.

Sezon finalinde mutluluğu aramak için çok uzaklara gitmenin gerek olmadığı, bazen insanın yanı başındaki mutlulukların farkında olmadığı gerçeğini de izleyiciler net bir şekilde Nihal ve Zafer karakterleri ile birlikte görmüş oldu.

Bir dizi hayranı bu durumu “Nihal’in Zaferi” ifadesiyle taçlandırdı.

Dizinin 42. bölüm sezon finalini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.