Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya romamtizmi diye bir şey var! Ünlü oyuncudan sosyal medyada ilan-ı aşk!..

Erkan Petekkaya romamtizmi diye bir şey var! Ünlü oyuncudan sosyal medyada ilan-ı aşk!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz sezon TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak katılmış ve canlandırdığı ‘Sadi’ karakteriyle dillerden düşmemişti.

Öyle ki,  5-6 bölüm için anlaştığı dizide oyuncunun canlandırdığı karakter o kadar sevildi ki Erkan Petekkaya Kırmızı Oda’da 21 bölüm süren bir performans sergiledi. Ünlü oyuncu yeni sezonda ise Star TV’de yayınlanan Sana Söz dizisiyle ekrana geliyor.

Dizide Nehir Erdoğan ile baş rolü paylaşan Erkan Petekkaya Sana Söz’de baş komiser ‘Ömer’ karakterine hayat veriyor. Rol aldığı yapımlarda genellikle güçlü erkek karakterlere hayat veren Erkan Petekkaya’nın romantik yönü çok ön plana çıkmıyor.

Özel hayatında uzun yıllardır devam eden mutlu bir evliliği olan oyuncu 2003 yılından beri Didem Petekkaya ile evli. Ünlü oyuncu eşinin doğum gününde instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin gönlünde taht kurdu.

Eşiyle birlikte bir video çeken Erkan Petekkaya ‘Aşkım iyi ki doğdun, iyi ki benim karımsın’ dediği videosuyla kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Bu paylaşımıyla romantik yönünü de sergileyen Erkan Petekkaya’nın eşiyle birlikte samimi ve doğal halleri hayranları tarafından oldukça beğenildi.