Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya’dan Bodrum’daki sert çıkıştan sonra manidar mesaj!

Erkan Petekkaya’dan Bodrum’daki sert çıkıştan sonra manidar mesaj!

tarafından ker_def

Ekranlara son olarak Vurgun dizisiyle gelen ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Bodrum’da düzenlenen bir etkinliğe katmış ve gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

Geçtiğimiz ay Dalaman’a gitmek için bindiği uçakta bir kadını taciz etiği iddiaları ve uçaktaki yolcuların çektiği görüntülerin ardından konuya açıklık getirmiş ve “Konuyla ilgili fazla konuşmanın anlamı yok. Ben ünlü bir adamım. Onlar benim velinimetim” diye konuşmuştu.

Bu sırada bir muhaberin “kadını taciz ettiğiniz iddia edildiğinde ne hissettiniz, nasıl bir duygu?” sorusu karşısında sinirlenen Petekkaya, “Amacınız ne, ne yapmaya çalışıyorsunuz? Onlar halk bir şey olmaz. Bizim başımıza böyle şeyler çok geliyor. İnsanların iyileri kadar kötüleri de var. Bir oradan telefonla çekiyor biri takibe takip diyor. Haber bültenlerinin ihbar hatları var. Herkes magazinci olmuş, herkes haberci olmuş. Bir şeyler çekip bana para ver diyorlar. Ülkemiz birbirine girmiş siz onlara bakın” ifadelerini kullanmıştı.

Petekkaya bu olayın ardından medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ünlü Oyuncu, son olarak teknelerin bulunduğu bir limanda çektiği videoyu instagram hesabından paylaşarak “Haydi kalın sağlıcakla, güneş balçık ile sıvanmaz” yazarak bu olaya gönderme olduğu düşünülen manidar bir yorum yaptı.

İşte Erkan Petekkaya’nın o paylaşımı:

Haydi saglıcakla güneş balçık ile sıvanmaz