Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Petekkaya’nın hayvan sevgisi! Oyuncunun bir değil iki değil tam üç köpeği var!..

Erkan Petekkaya’nın hayvan sevgisi! Oyuncunun bir değil iki değil tam üç köpeği var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya en son Sana Söz isimli Star TV dizisiyle ekranlara geldi. Nehir Erdoğan ile başrolü paylaştığı  dizinin kısa süreli olması oyuncunun hayranlarını üzmüştü.

Oyuncu son günlerde sosyal bir platformdan kazandığı gelirin tamamını Alzheimer Derneği’ne bağışladı haberleriyle gündeme geliyor.

Erkan Petekkaya, bir platformda kendisinden video isteyen hayranlarına ücret karşılığı çektiği görüntüleri yolluyor. Bu videoların içerikleri sadece selam vermek, hal hatır sormak ya da özel gün kutlaması olabiliyor.

Alzheimer tedavisi gören annesi Şerife Petekkaya’yı 2 yıl önce kaybeden oyuncu, buradan elde edeceği gelirin tamamını Türkiye Alzheimer Derneği’ne bağışladı.

Şu sıralar hayranlarıyla sosyal medya üzerinden hasret gideren oyuncu son instagram paylaşımıyla takipçilerini  mest etti. Evinin bahçesinde üç köpeğiyle birlikte bir video çeken oyuncunun keyifli hali dikkatlerden kaçmadı.Erkan Petekkaya videonun altına, ‘Evimizin üç dostu. Sevgiler, selamlar’ yazdı.

Ünlü oyuncu Sana Söz dizisinin  final yapmasının ardından ‘Sadi’ karakteriyle çok sevildiği TV8’in Kırmızı Oda dizisine dönüş yapmıştı ancak bir süre sonra Kırmızı Oda’da final yaptı. Şu sıralar dinlenen oyuncunun hayranları tarafından yeni projesi de merakla bekleniyor.