Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’nın mafya rolüne destek verenler, polis karakterini görmezden geldi!

Erkan Petekkaya’nın mafya rolüne destek verenler, polis karakterini görmezden geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, meslek hayatının ilginç dönemlerinden birisini yaşıyor. Geçen sezon Kırmızı Oda isimli diziye konuk oyuncu olarak katılan Erkan Petekkaya, rolü izleyici çok sevince 21 bölüm hikayede kalarak herkesi şaşırtmıştı.

Kırmızı Oda dizisinin geçen sezon çok yüksek gelen reytinglerine mafya karakteri Sadi ile büyük katkı yapan Erkan Petekkaya, bu sezon ise hayranlarının karşısına tam zıttı bir rolle çıktı. Kırmızı Oda dizisinin reytinglerini mafya karakteri ile yükselten oyuncu, polis olarak suçluların peşinde koştuğu Sana Söz dizisinde ise büyük şok yaşadı.

Sadi olarak oyuncuyu ekranda hayranlıkla izleyen takipçiler, ne yazık ki suçluları yakalamak için mücadele eden Ömer karakterine yeterince ilgi göstermedi.

Erkan Petekkaya’nın Nehir Erdoğan ile başrolünde yer aldığı Star TV’nin Sana Söz dizisi için final kararı alındı.

Çok düşük gelen reytingler nedeniyle artık diziye süre vermek istemeyen Star TV yönetimi, 7. bölümün final olmasını kararlaştırdı.

Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan dizi, 14 Aralık Salı akşamı son kez ekranda yer alacak.

Ne garip bir durum ki, mafya rolüyle geçen sezonun en çok konuşulan oyuncusu Erkan Petekkaya, başarılı bir polis karakterinde ilgi görmedi.