Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’nın şoke ettiği O Kız dizisinden bir iyi bir de kötü haber!

Erkan Petekkaya’nın şoke ettiği O Kız dizisinden bir iyi bir de kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle geçtiğimiz hafta buluşmaya başlayan O Kız dizisi, etkileyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile göz doldurdu. Dizinin iyi reytingler elde etmesinin yanı sıra, özellikle Erkan Petekkaya’nın çok başarılı bir performans sergilemesi sosyal medyada çok konuşuldu.

O Kız dizisinde 45 yaşındaki Kadir karakterinin 5 yaşındaki çocuğun zekası ve sevgisine sahip birisi olması, inandırıcılık noktasında Erkan Petekkaya için büyük bir sınavdı. Başarılı oyuncu bu sınavı iyi şekilde verirken, dizinin karakterler için seçilen oyuncu kadrosunun da oldukça iyi tercihler ile oluşturulduğu görüldü. Dizi ekibinin setteki neşeli ve enerjik hallerini görenler her şeyin yolunda olduğu mesajını alıyor. Ekibin kısa sürede kaynaşması ve projeyi özümsemesi O Kız dizisinin geleceği adına iyi bir gelişme olarak yorumlanıyor.

Erkan Petekkaya'nın şoke ettiği O Kız dizisinden bir iyi bir de kötü haber! 8

O Kız dizisi için tüm bunlar önemli bir avantaj ve çarşamba rekabetinde Kanal D’nin yeni sezonda çok güvendiği bir dizi olması şaşırtıcı değil. Ancak Kuruluş Osman gibi bir çarşamba akşamı gerçeği var ki, O Kız dizisini de sarsacak kadar etkili bir sezon geliyor.

atv ekranında Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonu 5 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi yine milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekecek. Önceki 3 sezonun tecrübesi ile yeni dönemde çok daha etkili sahnelerle izleyenleri büyüleyeceği anlaşılan Kuruluş Osman dizisinin, bu güçlü geri dönüşü çarşamba rekabetindeki tüm diğer diziler için büyük sıkıntı yaratacak.

Erkan Petekkaya'nın şoke ettiği O Kız dizisinden bir iyi bir de kötü haber! 9

Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar ve Miray Akay gibi tanınmış isimlerin de katıldığı Kuruluş Osman dizisi, dördüncü sezonda adeta Bozdağ Film’in ustalık eseri olarak ekrana yansıyacak. Yayınlanan fragman da zaten bu durumu gözler önüne seriyor.

Kanal D’nin O Kız dizisinin setinden gelen fotoğraflar çok iyi bir ekip kaynaşması ve dayanışmasını ortaya koyuyor. Dizinin hikayesi ve oyunculuk performansları da başarılı ve bu durumun reytinglere çok iyi bir şekilde yansıması da gerçekçi bir beklenti.

İşte tam da bu noktada Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonda çok iddialı bir şekilde ekranlara dönecek olduğu gerçeği araya giriyor. Şayet dizi hayranları Kuruluş Osman’ın büyüsüne fazlasıyla kapılır ise, O Kız dahil diğer tüm kanallardaki diziler için çarşamba akşamları kabus olabilir.