Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Petekkaya’ya uçaktaki krizden sonra ünlü kadınlardan destek…

Erkan Petekkaya’ya uçaktaki krizden sonra ünlü kadınlardan destek…

tarafından zk zk

Rol aldığı Vurgun dizisi kısa bir süre önce ekranlara veda eden Erkan Petekkaya ile ilgili bir haber gündeme bomba gibi düşmüştü.

Petekkaya’nın Dalaman uçağında yolcularla tartıştığı ve alkollü olduğu iddiasıyla da uçaktan indirildiği haberleri magazin medyasının gündemine gelmişti.

Olay sonrasında Erkan Petekkaya’dan olayları dinlediğini söyleyen Mustafa Uslu, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına açıklamalarda bulunmuşu.

Olayın görüntülerinin de ortaya çıkmasıyla birlikte Petekkaya’nın bir kadının tacizine uğradığı ve olayların sonrasında geliştiği iddialarını Uslu da dile getirdi.

Erkan Petekkaya'ya uçaktaki krizden sonra ünlü kadınlardan destek... 7

Bu açıklamalardan sonra Emel Müftüoğlu ve Yeşim Salkım’dan destek geldi

ÜNLÜ KADINLARDAN PETEKKAYA’YA DESTEK
Yapılan açıklamaların ardından bazı ünlü isimler Erkan Petekkaya’ya haksız bir şekilde yüklenildiğini söyledi ve yaptıkları açıklamalarla yakın arkadaşlarına destek verdiler.

EMEL MÜFTÜOĞLU
“Senin ne kadar zarif hassas şahane bir eş ve baba, hümanist kelimesinin gerçek karşılığını bulduğu ender insanlardan olduğunu biz biliyoruz Erkanım! Bu deli saçması durumlar senin ve dünya güzeli eşin Didem’in canını sıkmasın sizi çok seviyoruz”

YEŞİM SALKIM
“Bizim mahallenin delikanlısıdır o, çocukluk yıllarımız birlikte geçti. Zaman bizi ayırmış gibi görünse de bilirim efendiliğini… Her insan gibi hatalar yaparız biz de zaman içinde ama bu bizi karakter yoksunu yapmaz. Şimdi bunu ona yaşatan karaktersizlere söylüyorum; İyi ki instagram çıktı da rahatladınız yoksa biz bu kadar çürük bir topluluğu öğrenemeyecektik! Yüreğinizdeki mutsuzluğu ve kötülüğü zehiri nereye kusacaktınız yoksa! Gelelim biz kadınlara sizin yetiştirdiğiniz bu çocuklardan hiç bir şey olmaz çünkü aynasınız onlara kadın haklarını arsızlık ve ahlaksızlıkla karıştırmakla zaten kaybettiniz davayı bu yüzden size yani bize saygı duymuyorlar artık erkekler… Elinizde telefon bütün gün boş muhabbet içinde o uçaktaki kadın ki yazık sana bakınca kadınlığımdan insanlığımdan utandım … Oturup bokunuzla bile kavga edecek duruma geldiniz artık iyi insanları da böyle delirtiniz ha sizin gibi arsız yüzsüz yok mu? Var aramızda onlardan da var teflon tencere gibi yapışmıyor ne atsan sizin gibileri onlar paklar siz o insanları var edensiniz zaten sözüm benim değerli beni seven takipçilerime değil sözüm bu arsız hadsiz vicdansız insanımsı tiplere… Allah zaten vermiş vereceğini size bizim gözümüzde insan değilsiniz bir adamı, bir babayı, bir evladı, bir eşi bu hale getiren vasıfsızlar bokunuzda boğulun emi! Erkan Petekkaya yanındayız eski dostum bizim mahallenin delikanlısı hep yanındayız” (Sözçü)