Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse setinde Büşra Develi ve Alperen Duymaz çocuklar gibi şen!

Erkek Severse setinde Büşra Develi ve Alperen Duymaz çocuklar gibi şen!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinde elde ettiği başarının ardından Erkek Severse dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin çekimleri Bolu’nun Abant Gölü’nde devam ederken Alperen Duymaz ve rol arkadaşı Büşra Develi’nin set fotoğrafı çekimlerin ne kadar keyifli geçtiğini gösteriyor.

Romantik komedi türünde olacak dizinin hikayesini, daha önce No: 309 ve Erkenci Kuş dizilerinin senaryosuna imza atan Aslı Zengin’in yazıyor. Gold Film yapımcılığında çekilen dizide Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’ın yanı sıra Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ile Aslı Sümen rol alıyor.

BeinConnect’te yayınlanacak dizinin çekimleri halen Bolu’daki Abant Gölü’nde devam ediyor. Karlar altında yapılan çekimlerden gelen bir set fotoğrafı, ekibin son derece keyifli çalıştığını gösteriyor. Gelen son fotoğrafta karlar altında poz veren Büşra Develi ve Alperen Duymaz son derece enerjik ve mutlu görünüyor.

Erkek Severse setinde Büşra Develi ve Alperen Duymaz çocuklar gibi şen! 7

Erkek Severse dizisi yaklaşık iki hafta önce çekimlere başladı. 2022’nin ilk aylarında BeinConnect’te ekrana gelmeye hazırlanan dizinin çekimleri son hız devam ediyor. Kar altında yapılan çekimler izleyiciyi son derece romantik sahnelerin beklediğini gösteriyor.

BeinConnect’te yayınlanacak olan ve 13 bölümden oluşacak dizinin yönetmeni Ömür Atay. Alperen Duymaz dizide online alışveriş sitesi sahibi bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, Kenan olarak hikayede yer alacak ve Yasemin Allen’in canlandıracağı Yelda ile de aşk yaşayacak. Büşra Develi iki çocuk annesi Zeynep olarak hikayede yerini alacak.

Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan ve hayran kitlesini katlayan Alperen Duymaz, erkek severse dizisinde olgun bir erkek olarak karşımıza çıkacak. Dizi, özellikle Alperen Duymaz’ın hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.