Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erken Petekkaya, maço mu, alkolik mi? İşte samimi yanıtlar!

Erken Petekkaya, maço mu, alkolik mi? İşte samimi yanıtlar!

tarafından ker_def

Alkolik olduğu iddia edilen Erkan Petekkaya, “Bazı şeylerden kurtulmak için alkole sığındığım dönemler oldu. Canım isteyince hemen doktora gittim. Keşke üretilmese de kimse içmese” dedi.

Erkan Petekkaya, CNN Türk’te ekrana gelen Buket Aydın’ın sunduğu ‘40’ programına konuk oldu. Oyuncu, “Alkolik misiniz?” sorusuna, “Asla değilim. O zaman bu çalışma şartlarıyla 500 bölümü nasıl çektim? Öyle olsa eşim beni terk ederdi. Bazı şeylerden kurtulmak için alkole sığındım. Bir dönem canım istemeye başlayınca, hemen doktora gittim. Uzaklaşmak için yöntemler kullandım. Keşke üretilmese de kimse içmese… Çocuğuma kullanmamasını söylüyorum” cevabını verdi.

Erken Petekkaya, maço mu, alkolik mi? İşte samimi yanıtlar! 7

Maço biri olmadığını belirten Petekkaya, “Hayatım boyunca magazini iyi yönetemedim, o yüzden yanlış tanındım. Fransa’da yaşamıyoruz. Örf ve adetlerimiz var, modern çerçevede onlara düşkünüm. Romantiğim ama belli etmem” diye konuştu. Oyuncu, ayda 450 bin TL’den fazla kazandığını belirterek, “Çoğu kısmını dağıtıyorum. Yardım etmediğim insan yoktur. Tabii ki oğluma ve ilerleyen zamanlar için yatırım yapıyorum. Kazanıyorum ama kazandırtıyorum da…” şeklinde konuştu.