Ana sayfa Dizi İzle Erkenci Kuş 14. Bölüm – Gecenin Büyüsü Bozulmasın

Erkenci Kuş 14. Bölüm – Gecenin Büyüsü Bozulmasın

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında 2018 yılı yaz aylarında başlayan romantik komedi dizisidir. Elde ettiği reyting başarısı ile ismini çok duyurdu. Başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başarılı uyumu diziyi zirveye taşıdı. Artık Cumartesi günleri ekranda olan Erkenci Kuş dizisinde 14. bölüm geride kaldı. 6 Ekim Cumartesi günü yayınlanan 14. bölümden sahneler de youtube’da dizinin hayranları ile buluşturuldu.

Başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş 14. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Beyazlar giyinmiş Can ve Sanem, çimenlerin üzerinde baş başa… Sanem, Can’a onu sevdiğini söylemeye doyamıyor. Acaba rüyada mı şu an?

Mahallede reklam çekimi var, senaryoyu Sanem yazdı, yönetmen Can. Mevkıbe ve Nihat, set yemeklerini bu defa evlerinin bahçesinde servis etmeye hazırlanıyorlar. Ceycey ve Ayhan mahalleliyi mekan kullanımı için ikna etmekte pek zorlanmıyor taa ki Çakal İhsan ortaya çıkana kadar.

Mevkıbeler, bakkalın borcunun tamamının ödendiğini öğrendi, acaba Sanem bu durumu nasıl açıklayacak? Can ve Sanem, birlikteliklerinin tadını çıkarmaya çalışırken yaklaşmakta olan Aylin tehlikesini fark edebilecekler mi? Can ve Sanem’in tutkusu dünyayı bile yakabilir, şimdi kavuşmuşken onları durdurabilmek mümkün mü?

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı