Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 23 Şubat Cumartesi 31. Bölüm Fragmanı İzle! Sanem, Can’ı fena sıkıştırıyor

Erkenci Kuş 23 Şubat Cumartesi 31. Bölüm Fragmanı İzle! Sanem, Can’ı fena sıkıştırıyor

tarafından ker_def

Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Erkenci Kuş, izleyicilerini mutlu etmeye devam ediyor. Başarılı oyunculuklarıyla Demet Özdemir ve Can Yaman’ın sürüklediği Erkenci Kuş dizisinin 30. bölümü 16 Şubat Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyicilerle buluştu.

30. bölümde Ağva’ya tatile giden Can’ın peşini Sanem bırakmadı ve eğlenceli anlar izleyicileri bir hayli gülümsetti. Erkenci Kuş dizisinin 31. yeni bölümü ise 23 Şubat Cumartesi akşamı ekranda olacak. Yeni bölümden ilk detaylar fragman ile ortaya çıktı. Can ile Sanem’in eğlenceli kavgası izleyicileri gülümsetecek. Sanem, yurt dışına gidecek olan Can’a nispet yapıyor. Can’ın Balkanlar’a gidecek olmasına takılan Sanem, çok mutsuz olduğunu sergiliyor.Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş 30. bölümde yaşananların detayı şöyleydi:

Sanem’in kokusunu Fabbri’ye verdiğini öğrenen Can, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Sanem kendini ifade etmeye çalışsa da Can çok kırılmıştır ve kafasını toplamak için birkaç gün şehir dışına çıkmaya karar verir. Sanem ve Can’ı barıştırmak için bunu fırsat bilen Emre bir plan yapar, Leyla ve Cey ceyden de destek alır.

Aynı otelden Sanem için de bir oda ayarlarlar. Sanem başta istemese de otele gider. Karşılaşmaları bir tesadüfmüş gibi davranır. Otelde katıldıkları seminerde yaptıkları hatalarla yüzleşme fırsatı bulurlar. Acaba bu plan, aşklarına kaldıkları yerden devam etmek için yeterli olacak mıdır?

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı