Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 15. Bölüm Fragmanı İzle – Demet Özdemir kaşıyla gözüyle bile harikalar yaratıyor

Erkenci Kuş 15. Bölüm Fragmanı İzle – Demet Özdemir kaşıyla gözüyle bile harikalar yaratıyor

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, izleyici kaybetmeye devam etmesine karşın hale zirvede yer almayı başarıyor. 14. bölümüyle tüm kişilerde birinci olan dizi, AB grubunu ise O Ses Türkiye yarışmasına kaptırmıştı. Cumartesi rekabetinde ciddi bir yarış var. Erkenci Kuş da Star TV’nin bayrağını başarıyla taşıyor. Ancak eskisi kadar güçlü olmadığını da söylemek lazım. Erkenci Kuş dizisinin 15. yeni bölümü 13 Ekim Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili ipuçları 15. bölüm fragmanında. İsterseniz videodan linke tıklayarak youtube üzerinden izleyebilirsiniz, dilerseniz aşağıdaki videodan sitemizden ayrılmadan fragmana bakabilirsiniz.

15. bölüm fragmanında Sanem karakterini kaşıyla, gözüyle oynadığı sahneler bir hayli beğeni toplayacak. Demet Özdemir yine önemli bir oyunculuk sergilemiş.

Peki 14. son bölümde neler yaşanmıştı?

Beyazlar giyinmiş Can ve Sanem, çimenlerin üzerinde baş başa… Sanem, Can’a onu sevdiğini söylemeye doyamıyor. Acaba rüyada mı şu an?

Mahallede reklam çekimi var, senaryoyu Sanem yazdı, yönetmen Can. Mevkıbe ve Nihat, set yemeklerini bu defa evlerinin bahçesinde servis etmeye hazırlanıyorlar. Ceycey ve Ayhan mahalleliyi mekan kullanımı için ikna etmekte pek zorlanmıyor taa ki Çakal İhsan ortaya çıkana kadar.

Mevkıbeler, bakkalın borcunun tamamının ödendiğini öğrendi, acaba Sanem bu durumu nasıl açıklayacak? Can ve Sanem, birlikteliklerinin tadını çıkarmaya çalışırken yaklaşmakta olan Aylin tehlikesini fark edebilecekler mi? Can ve Sanem’in tutkusu dünyayı bile yakabilir, şimdi kavuşmuşken onları durdurabilmek mümkün mü?

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:

Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı