Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 19. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle

Erkenci Kuş 19. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 10 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide, Mevkıbe’nin Sanem’i iş yerinde ziyaret etmesi, kısa süreli bir telaşa neden olacak.

Bu arada Can, yeni çalışma dönemi için bir kamp kararı veriyor. Tüm ekip yine kampa gidiyorlar. Fabri’nin de geldi kampta Can ve Fabri arasında gergin bir oyun başlıyor. Videodan 19. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Herkes eğlenirken Sanem bir ara ağaçlık alana giriyor.

Bir şey gören ve şaşıran Sanem, bir anda arkasındaki çukuru farketmiyor ve içine düşüyor. Sanem’e ne oldu şimdi herkes merakta.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz ne olacak?

Geç saatlerde kaldıkları asansörden kurtulan Can ve Sanem mecburen Can’ın evine giderler ve geceyi birlikte geçirirler. Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz onu çok mutlu eder. Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.