Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 20. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can, Sanem’e çayla kur yapıyor!

Erkenci Kuş 20. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can, Sanem’e çayla kur yapıyor!

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizilerinden Erkenci Kuş, Cumartesi günleri zirve mücadelesinde O Ses Türkiye ile rekabet halinde… Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin 20. yeni bölümü 17 Kasım Cumartesi günü Star TV’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor? Dizinin yeni görüntülerinde Sanem ile Can’ın çay romantizmi dikkat çekiyor. “Kokusunu özlüyor insan” diyerek Sanem’e gönderme yapan Can, aşkından bitiyor… Ayrıca Can ile Sanem’in birlikte olduğu da hemen her yere yayılıyor.

Zirve yarışındaki Erkenci Kuş dizisinin 20. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

19. bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar:

Geç saatlerde kaldıkları asansörden kurtulan Can ve Sanem mecburen Can’ın evine giderler ve geceyi birlikte geçirirler. Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz onu çok mutlu eder. Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı