Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 28. Bölüm Fragmanı İzle! Sanem bir yumruk vurdu, izleyici mest oldu!

Erkenci Kuş 28. Bölüm Fragmanı İzle! Sanem bir yumruk vurdu, izleyici mest oldu!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisi 27. bölümüyle 26 Ocak Cumartesi akşamı Star TV ekranında yeniden izleyicilerle buluştu. Dizilere reklam azlığı nedeniyle verilen aradan sonra Erkenci Kuş hayranları dizilerine yeniden kavuştu. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 27. bölümünde dikkat çeken sahneler vardı. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

28. bölüm ise 2 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu. Sanem’in hayal aleminden bir görüntü yansıdı. Can’a yaklaşan Ceyda’ya Sanem’in ellerindeki boks eldivenleri ile bir yumruk vurması izleyicilerin çok hoşuna gitti. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

27. Bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar…

Hüma’nın, Can’ın annesi olduğunu öğrenen Sanem şoka girer ve annesiyle kötü bir şekilde tanıştıklarını Can’a açıklamaya çalışır. Yıllar sonra annesini bir anda karşısında gören Can ise allak bullak olmuştur, mümkün olduğunca Hüma’dan uzak durmaya çalışır ve dağ evinde kalmaya başlar.

Emre de annesinin dönüşüne çok şaşırmıştır, Can’a bu konuda destek olur. Can bir yandan hayatta tek sevdiği ve güvendiği kadına bir an önce evlilik teklifi etmek için hazırlıklara başlar. Tüm olanlardan habersiz Sanem ise, Can’a yalan söylediği için vicdanıyla hesaplaşmakta ve ona gerçekleri söylemek için fırsat kollamaktadır..

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı