Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 33. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can ve Sanem’in didişmeleri eğlenceli olacak!

Erkenci Kuş 33. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Can ve Sanem’in didişmeleri eğlenceli olacak!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Erkenci Kuş dizisinin 33. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacak? Can ve Sanem’in çekişmesinde sonuç nereye varacak? Dizinin sıkı takipçileri merakla bu konuları bekliyor.

33. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Can ve Sanem birbirlerine nazire yapıyor ama sonra yeniden konuşmak için fırsat kolluyorlar. Sanem, rüyasında gördüğünü Can’a söylemek için ararkan, aynı anda Can da onu arıyor ve telefon meşgul çalınca bu duruma bozuluyorlar. Can fragmanın sonunda Sanem’i kucaklayıp omuzuna alıp gidiyor… Videodan yeni bölümden detayları izleyebilirsiniz.

32. bölümde neler yaşanmıştı?

Polen ve Yiğit’in kardeş olduğunu öğrenen Can ve Sanem çok şaşkındır. Yiğit’in aynı binaya taşınması ve Polen’in de kardeşi olmasından dolayı daha sık bir araya geleceklerdir.

Sanem’in teklifi kabul etmesiyle Yiğit biran önce yayınevini faaliyete geçirir. Bu durum Can’ı iyice delirtir. Bu arada Yiğit’in de teşvikiyle Polen bir yemek kitabı çıkarmaya karar verir ve bununla ilgili çalışmaya başlar.

Hüma da ona destek olmak için Polen’in yaptığı yemekleri sunmak üzere evinde bir organizasyon düzenler. Can ve Sanem arasında her geçen gün artan kıskançlığın sonu nereye varacaktır?

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı