Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 34. yeni bölüm fragmanı izle! Sanem’in karda kaybolduğu anlar!

Erkenci Kuş 34. yeni bölüm fragmanı izle! Sanem’in karda kaybolduğu anlar!

tarafından ker_def

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin 33. bölümü 9 Mart Cumartesi günü izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Can ve Sanem’in birbirlerine nazire yaptığı sahneler izleyicileri çok mutlu etti. Erkenci Kuş dizisinin 16 Mart Cumartesi günü yayınlanacak 34. yeni bölümünde neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor

Sanem, karlar içinde ormanda kayboluyor. Can ise Sanem’i arıyor… Karlar içinde ormanda “Kimse yok mu, dağ başı mı burası” diye bağıran Sanem yardım istiyor. Can ise başına bir şey gelmesinden korkuyor. Can ise Sanem’i karlar arasında buluyor. Sanem, onu bulduğuna çok seviniyor.Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

33. Bölüm özeti şöyle: Can ve Sanem’in buzhanede kalmaları barışmalarını sağlamadığı gibi daha da inatlaşmalarına sebep olur. İkisi de birbirlerini kıskandırmak için resmen bir yarışa girerler.

Bu arada Sanem Polen’e, Can da Yiğit’e iyice sinir olmaya başlamıştır. Polen ve Yiğit aralarına dahil olmaya devam ettikçe, Can ve Sanem’in kıskançlık krizleri ve inatlaşmaları devam eder. Bu inatlaşmalara daha fazla dayanamayan Can çözümü Sanem’i kaçırmakta bulur.

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı