Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem gelinlik giydi, Can ıslık çalacak kadar beğendi!

Erkenci Kuş 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem gelinlik giydi, Can ıslık çalacak kadar beğendi!

tarafından ker_def

Erkenci Kuş 38. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizi hayranları çok keyifli! Yeni bölümde Demet Özdemir’in canlandırdığı Sanem gelinlik giyiyor.

Televizyon Gazetesi Detay – Erkenci Kuş dizisi hayranları çok mutlu. Cumartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanan dizinin 38. yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Hayranları dizinin gidişatından çok memnun ve harika bir bölüm daha geldiğini düşünüyor.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 20 Nisan Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölümünde Can ve Sanem’in evlilik hazırlıkları izleyicileri eğlendirecek. Sanem’in gelinlikli hali ise birçok hayranını çok mutlu edecek. Ancak bu evliliğin gerçekleşmemesi için çaba harcayanlar da var. Bakalım yeni bölümde neler olacak? 38. yeni bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

38. bölümden yayınlanan ön izleme görüntüleri de dikkat çekmişti. Sanem ve Can’ın araba içindeki sohbeti dikkat çekti. Sanem, Can’ı arabasının aile arabasına benzediğini düşündüğünü söylüyor. Can ise bunun yanlış olduğunu ifade ediyor. Tabii ki burada Sanem’in Can’a yaptığı aile olma göndermesi dikkat çekmekte. Can durumu kavrıyor ve çok iyi düşünüp öyle yanıt vermesi gerektiğini belirtiyor. O anları videodan izleyebilirsiniz. Çok eğlenceli bir sahne izleyicileri bekliyor.