Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Can ateşin içine atılıp Sanem’in eşyasını alıyor

Erkenci Kuş 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Can ateşin içine atılıp Sanem’in eşyasını alıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları ekranlara gelmekte olan Erkenci Kuş dizisinin 42. yeni bölümü 18 Mayıs akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 42. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Fragmanda ev yanıyor ve büyük panik yaşanıyor. Can, yanan eve girip Sanem’in fularını alıyor. “Can bütün eşyaların yanmış” denilince de “Önemli değil, ben almam gerekeni aldım zaten” diyerek Sanem’i iyice kalbinden vuruyor.

Can ile Sanem’in ormandaki halleri ise izleyicileri bir hayli eğlendirecek. Sanem, Can’ın kafasına odunla vuruyor. Can, defteri yakan kişinin kendisi olmadığını açıklıyor. Dizinin yeni bölümünü hayranları sabırsızlıkla bekliyor. Ayrıca yeni senaristin de diziye iyi adapte olduğu hayranları memnun eden sahneler yazdığına şahit oluyoruz.

Bu arada Erkenci Kuş dizisi sezon arası vermeyecek. Dizi yaz ayı boyunca ekranda kalmaya devam edecek. Ocak 2019’da Can Yaman’ın bedelli olarak vatani görevini yapacak olması nedeniyle dizinin ara vermemesine karar verildi.