Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 43. bölüm 2. fragmanında Sanem çocuk bakıcılığı yapıyor!

Erkenci Kuş 43. bölüm 2. fragmanında Sanem çocuk bakıcılığı yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisi olanca hızıyla devam ediyor. Dizinin 25 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek olan 43. bölümünde neler yaşanacak? Demet Özdemir, Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümünde Can ile Sanem’in arasına Yiğit girmeye çalışıyor. Sanem ile konuşan Yiğit, onu ikna etmekte kararlı. Ancak Can onu uyarıyor, “Sanem hiç bir zaman seni sevmedi Yiğit, hiçbir zaman da sevmeyecek” diyor.

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümünde önemli sahneler var. Bunlardan birisi de Sanem’in bebeğe bakıcılık yaptıkları anlar sizleri çok eğlendirecek. Videodan 43. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Erkenci Kuş dizisinin 43. bölümünde başka neler yaşanacak?

Sanem, Can’ı gizli gizli takip etmeye başlıyor.

Can’ın yeniden gideceğini öğrenen Sanem, için için büyük üzüntü yaşarken, onun çevresinde dolaşmaktan da kendisini bir türlü alamıyor.

Can’ın teknesini bağladığı limana gidip onu izleyen Sanem, bir duvarın dibinde uyuyakalıyor. Sabah Can, Sanem’i orada uyurken görünce Sanem koşarak uzaklaşıyor ama giderken de “Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım” sözüyle de çok güldürecek.

Bu arada Sanem’in annesi ve babasına, Can’ın Sanem’e evlilik teklif ettiği haberi hızla ulaşıyor!

Sanem’in evine koşan anne ve babası, duruma itiraz ederken, Sanem de “Eve kamera mı yerleştirdiniz?” diyerek haberin nasıl yayıldığını anlamaya çalışıyor.

Tanıtımın son bölümünde Sanem’in arabadan inerek Can’a “Benim için gelmedin zaten gidiyorsun, git istemiyorum git” diye bağırdığı görülüyor.

Can ise Sanem’i sakinleştirmeye çalışıyor.