Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş 44. bölüm bu akşam yok! Çünkü…

Erkenci Kuş 44. bölüm bu akşam yok! Çünkü…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda devam edecek olan Erkenci Kuş dizisinin günü değiştirilmiş ve Cumartesi’den Salı’ya alınmıştı.

İki haftadır yayınlanamayan dizinin 44. bölümünün 11 Haziran’da yayınlanacağı duyurulmuştu önce. Ancak bu akşam da yayında olmayacak!

Çünkü saat 20:00’de Star TV ve NTV ortak yayınına geçilecek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun röportajı canlı ekrana gelecek.

Dizinin 44. bölümü, gelecek hafta Salı günü (18 Haziran) ekranda olacak.

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in yer aldığı Erkenci Kuş, sezon finali yapmayacak ve yaz boyunca ekranda olacak.

Erkenci Kuş 44. bölüm bu akşam yok! Çünkü... 7

43. bölümde neler yaşanmıştı?

Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can’ın gözünde zavallı bir adamdır. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit’in, sadece Can’ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkındadır.

Can’ın da Sanem’in de Yiğit’ten çok önemli dertleri vardır. Aşkları başına vurmuş. Sanem, Can gidecek sanıyor, her an diken üstünde, pırpır ediyor kalbi. Can ise Sanem’in Yiğit’le ne konuştuğuna takmış kafayı.

Ayrıca Emre’nin Leyla’ya bir sürprizi var. Bu sürpriz Leyla’nın ayaklarını yerden kesecek.

Ajans, Sanem’in krem kampanyasına çalışıyor, önce kremleri ve parfümleri tanımak lazım. Ekip yine aşıkları bir araya getirmek için iş başında.

Parfüm testleriyle Sanem, Can’ın aklını başından alacak. Sanem ise Can’a parfümün sırrını anlatırken, aradığı cevapları bulacak.