Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 6 Nisan Cumartesi 37. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı

Erkenci Kuş 6 Nisan Cumartesi 37. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı

tarafından ker_def

Erkenci Kuş dizisi 36. bölümüyle 30 Mart Cumartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin 37. yeni bölümü ile 6 Nisan’da izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 37. bölüm ön izleme görüntülerini izleyebilirsiniz.

Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisinin başarılı uyumu ve hikayenin de etkisiyle Erkenci Kuş dizisi yoluna devam ediyor. Sanem karakterine hayat veren Demet Akalın, komedi performansıyla harikalar yaratıyor. 36. bölümde yine Özdemir farkı ekrana yansıdı.

Erkenci Kuş 36. bölümde neler yaşandı?

Can ve Sanem, aileler arasında yaşanan bu kargaşadan bir an evvel kurtulmak için evlenme kararı alırlar. Bu arada Can’ın doğum günü yaklaşmıştır, Sanem Can’a sürpriz bir hediye ve doğum günü hazırlar.

Fakat Hüma’nın başka bir planı vardır, öncelikle Mevkıbe’yle konuşur ve aralarını düzeltme yoluna gider. O da Can için sürpriz bir parti düzenler. Fakat doğum gününde en büyük sürprizi Can yapar ve Sanem’e evlenme teklif eder. Sanem dahil herkes çok şaşırır. Sanem’in bu sefer cevabı ne olacaktır?

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı