Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi 24 Temmuz 5. bölümden ilk sahne yayınlandı

Erkenci Kuş dizisi 24 Temmuz 5. bölümden ilk sahne yayınlandı

tarafından ker_def
Can, Sanem’i çok fena kıskandı

Erkenci Kuş 4. son bölümü ile Salı akşamı Star TV’de ekrana geldi. Son bölümden sonra Erkenci Kuş 5. yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı.

Erkenci Kuş son bölümde Sanem ile Can arasında karşılıklı kıskançlık krizleri yaşandı. Erkenci Kuş yeni bölüm ilk sahnesinde ise Sanem’e bir süpriz beklemektedir.

Erkenci Kuş 4. son bölümü ve sonrasında Star TV tarafından yayınlanan Erkenci Kuş 5. yeni bölüm ilk sahnesi ilgiyle izlendi. Dizinin 5. bölümü 24 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

İşte 5. bölümden ilk sahne:

Başrollerinde Demet Özdemir ile Can Yaman’ın yer aldığı Erkenci Kuş son bölümde Sanem ile Can arasında kıskançlık krizi ile geçti. Emre Bey’in Sanem’e verdiği teftişi baltalamasını istiyor. Can ise Leyla’yı casusa karşı uyarıyor. Erkenci Kuş son bölüm finalinde ise İtalyan firma ile anlaşıyor. Fakat firmanın patronu, Sanem’e yaklaşmak isteyince Can’ın kıskançlığı tutuyor. Ve Sanem’i elinden tuttuğu gibi partiden götürüyor.

ERKENCİ KUŞ 4. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem, Can’ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can’a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can’ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir.

Erkenci Kuş dizisi 24 Temmuz 5. bölümden ilk sahne yayınlandı 7

ERKENCİ KUŞ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.

Erkenci Kuş son bölüm final sahnesi ve yeni bölüm ilk sahnesi sonrasında yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Finalde Can’ın Sanem’i elinden tutması ve partiden götürmesi ve ardından Can’ın Sanem’in evine gitmesi, anne-babası ile samimi halleri izleyenleri heyecanlandırdı.