Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi ilk bölümüyle çok beğenildi. övgüler üst üste geldi!

Erkenci Kuş dizisi ilk bölümüyle çok beğenildi. övgüler üst üste geldi!

tarafından ker_def
Erkenci Kuş dizisi ekran kariyerine sosyal medya patlaması ile başladı!

Yaz ekranında çok fazla dizi yok…

Olan diziler arasında ise en çok dikkat çekeni Can Yaman ve Demet Özdemir’i buluşturan Star TV dizisi Erkenci Kuş idi…

Herkes merakla ünlü ikilinin dizide nasıl performans göstereceğini ve uyumlarını merak ediyordu.

Erkenci Kuş dizisi dün akşam izleyicilerle buluştu. Genel anlamda beğeni topladı. Ayrıca sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Romantik komedi türündeki Erkenci Kuş dizisi 1. bölümüyle sosyal medyayı salladı. Dizi ilk bölümüyle Twitter’de TT listesine girdi ve dün akşamın en fazla konuşulan konularından oldu.

Oyuncu Furkan Palalı bile twitter hesabından paylaşım yaparak Erkenci Kuş dizisini övdü. Son olarak kısa sürede final yaparak veda eden Çukurdere dizisinde rol alan, No:309 dizisindeki Onur karakteriyle fırtınalar estiren Palalı, mesajında arkadaşlarına moral verdi.

Erkenci Kuş dizisi ilk bölümüyle çok beğenildi. övgüler üst üste geldi! 9

Palalı, “Nihayet Erkenci Kuş başladı. Her şey çok güzel görünüyor. Yolunuz açık, reytinginiz bol olsun” mesajı ile diziye ilk bölümden destek oldu.

İzleyiciler de diziyi beğendiklerini ifade ettiler. Neşeli, şirin bir dizi olduğunu belirten izleyiciler, “Hem bizi güldürdünüz hem de heyecanlandırdınız” diyerek övgüde bulundular.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ERKENCİ KUŞ GENEL KONUSU

Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.

Erkenci Kuş dizisi ilk bölümüyle çok beğenildi. övgüler üst üste geldi! 10

ERKENCİ KUŞ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?
Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can’a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur.

Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can’a kalbini kaptırabilir mi?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun üstlendiği, Erkenci Kuş’un kadrosunda Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı yer alıyor.

Erkenci Kuş dizisi ilk bölümüyle çok beğenildi. övgüler üst üste geldi! 11

CAN YAMAN KİMDİR?
Can Yaman, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika’ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal’ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan ‘İnadına Aşk’ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?
Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir’in boyu 1.70 cm’dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.