Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi ne müthiş bir olay yapmış farkında mısınız?

Erkenci Kuş dizisi ne müthiş bir olay yapmış farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinin yurt dışından gördüğü ilginin farkında mısınız?

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın bulunduğu Star TV dizisine yönelik yabancı ilgisi kendini en çok da sosyal medyada gösteriyor.

Özellikle twitter ve instagram ortamında yabancı izleyicilerin diziyle ilgili mesajları, yorumları bazı zamanlarda Türk hayranların bile üzerine çıkıyor.

Erkenci Kuş dizisiyle ilgili gelişmeleri sosyal medyadan takip eden yabancı hayranlar, internet yayınlarını da google translate özelliği ile kendi dillerinde takip edebilmekte.

Dizinin bölümleri veya fragmanları yayınlandığı zaman yabancı hayranlar kendi dillerinde yaptıkları yorumlarla hayranlıklarını dile getirmekte.

Youtube üzerinde ise çeşitli yabancı kanallarda diziyle ilgili çok sayıda farklı dilde içerik üretildiğine şahit olabilirsiniz.

Aşağıda Star TV’nin twitter hesabından 18 Haziran Salı günü sabah saatlerinde yayınlanan dizinin 44. bölüm fragmanına yapılan yorumlara baktığınızda yabancı ilgisinin boyutunu daha net görebilirsiniz.

Türk dizi hayranlarını bile geride bırakan bu ilgi diziyle ilgili her haberde, her videoda, her internet haberinde de yorumlarda kendini göstermekte.

Erkenci Kuş dizisi yurt dışında Türkiye’deki gibi adeta dakika dakika sosyal medya üzerinden takip edilmekte.

Aşağıdaki fotoğraf bu videonun yorum bölümünden alındı. Daha fazlasını videonun yorum kısmında bulabilirsiniz.

Erkenci Kuş dizisi ne müthiş bir olay yapmış farkında mısınız? 7