Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi, Ufak Tefek Cinayetler’in resmen korkulu rüyası oldu!

Erkenci Kuş dizisi, Ufak Tefek Cinayetler’in resmen korkulu rüyası oldu!

tarafından zk zk

Star TV’nin iki sevilen dizisi birbirine rakip duruma geldi adeta!

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları Erkenci Kuş dizisi, yaz sezonunda öyle bir rekor kırıyor ki sezon dizisi olan Ufak Tefek Cinayetler’i yerinden edecek gibi duruyor!

Erkenci Kuş’un Salı akşamları yayınlanması, yeni sezonda gün değişikliğine gidileceğini düşündürmüştü. Çünkü sezonda Salı akşamları UTC ekranda oluyor.

Fakat görünen o ki durum tam tersiymiş!

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın iki dizinin Salı akşamı mücadelesinde ortaya çıkan sonucu nasıl değerlendiriyor:

“Erkenci Kuş UTC’yi yerinden eder

Erkenci Kuş, her hafta yükselen reytingiyle tartışmasız bu yaza damgasını vurdu. Kış ayında bile alınamayan reytinglere imza atan dizi belli ki sezonda da yerinde kalacak. Yani en azından eylül sezonu açıldığında salı akşamları ekranda Erkenci Kuş olacak. Bu durumda Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle yarışacaktır. Bir de yeni yarışa katılanlarla…

Erkenci Kuş dizisi, Ufak Tefek Cinayetler'in resmen korkulu rüyası oldu! 7

Peki, Star TV’de salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’e ne olacak? Yaz ayında başlayan bir dizi eğer beklentinin üzerinde yüksek reytinge imza atarsa sezonda yerini garanti altına alır. Eğer yaz dizisinin reytingi sezonda yayınlanan diziden daha fazlaysa yaz dizisi sezonda o günde kalmaya devam eder. Erkenci Kuş bu reytinglerle devam ederse Ufak Tefek Cinayetler başka bir güne gitmeye mecbur kalacak. Gerçi sezon finali reytingine bakıldığında bile Ufak Tefek Cinayetler’in şu anda gün değiştirdiğini söyleyebiliriz. İşin ilginç tesadüfü ise Ufak Tefek Cinayetler’in senaristi Meriç Acemi’nin aynı zamanda Erkenci Kuş’un özgün hikayesinin sahibi olması. Yani salı akşamı hangi dizi gelirse gelsin hikayesinde Meriç Acemi imzasını taşıyacak.

• UTC: Ufak Tefek Cinayetler.”

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN