Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi yaz sezonuna hızlı girdi! Reytingleriyle şaşırttı!

Erkenci Kuş dizisi yaz sezonuna hızlı girdi! Reytingleriyle şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Erkenci Kuş dizisi, reyting tablosuna üst sıralardan girmeyi başardı.

Yaz döneminde çok az dizinin yayınlanacağı ekranda, yeni diziler birer birer yayına girmeye başlıyor. Star TV’nin yeni dizisi Erkenci Kuş da bunlardan birisi oldu.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerini paylaştığı dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi. Romantik komedi türündeki Erkenci Kuş dizisi, Total’de 3., AB kategorisinde 2. ve ABC+1 kategorisinde ise 3. sırada yer aldı.

Sosyal medyada ise çok konuşulanlar arasına girdi ve Somera’nın verilerine göre, 5. sıradaydı. Twitter’da ise TT listesine girmeyi başararak günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Erkenci Kuş dizisi yaz sezonuna hızlı girdi! Reytingleriyle şaşırttı! 7

Dizide, reklam ajansında işe başlamak zorunda kalan Sanem ve reklam ajansı sahibi olan babasının koltuğuna geçen Can’ın arasındaki engellerle dolu tutkulu aşk anlatılıyor. Romantik komedi türündeki dizide, Demet Özdemir; üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayınca bakkal dükkanı sahibi olan babasına yardım eden deli dolu, hayalperest Sanem karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu Can Yaman ise dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olan Can karakterini canlandırıyor.

ERKENCİ KUŞ 1. BÖLÜM, TÜM VİDEOLAR VE SAHNELERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizi ilk bölümüyle reytingin ilk 3 sırasına yerleşmeyi başardı. Karşısında bir başka dizi olmamasının da avantajını kullanan Erkenci Kuş’un önümüzdeki haftalarda yayınlanacak yeni bölümlerinde alacağı reyting de merak konusu oldu.